Τον Ιανουάριο του 2019, η Jessica Alba, η ηθοποιός και συνιδρυτής του φιλικού προς το περιβάλλον megabrand, The Honest Co., έκανε θόρυβο με το πάρτι γεννεθλίων του 40χρονου σύζυγού της, τον Cash Warren, παραγωγό και συνιδρυτή του brand, Pair of Thieves. Από τα 30 του, κάθε χρόνο, διοργανώνει ένα εκρηκτικό πιτζάμα-πάρτι, που περιλάμβανει μπίρες και Twister.
Αλλά φέτος, επειδή πρόσφατα οι οικογένεια μετακόμισε σε ένα σπίτι «σκαρφαλωμένο» στην άκρη ενός γραφικού, καταπράσινου φαραγγιού στο Λος Άντζελες, αποφάσισε να συνδυάσει τα γενέθλια με ένα πάρτι καλοσωρίσματος.
Και εκεί, μέσα στην όμορφη, καινούργια, τεράστια αυλή τους στήσανε σκηνές, μπαρ και ένα τρελό πάρτι. 
Η Alba και ο Warren συναντήθηκαν το 2004. Παντρεύτηκαν και απέκτησαν την πρώτη τους κόρη, Honor, το 2008. Η δεύτερη κόρη, Haven, έφτασε το 2011 και ο γιος, Hayes, ήρθε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2017.
«Είμαι πια 40, μπορώ να κάνω άλλα πράγματα, όχι πάλι τα ίδια», λέει, γελώντας. «Αυτό είναι το σπίτι των ονείρων μας, άλλωστε».
 
Η Alba και ο Warren συναντήθηκαν το 2004. Παντρεύτηκαν και απέκτησαν την πρώτη τους κόρη, Honor, το 2008. Η δεύτερη κόρη, Haven, έφτασε το 2011 και ο γιος, Hayes, ήρθε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2017. Το ζευγάρι, που ζούσε σε ένα σπίτι ακριβώς στον ίδιο δρόμο, πιο κάτω, για μία δεκαετία, έψαχνε για ένα νέο σπίτι με περισσότερο χώρο και μια μεγάλη αυλή. «Θέλαμε ένα μέρος να βλέπουμε τα παιδιά μας να παίζουν και να μεγαλώνουν», λέει η Alba.
 

Δείτε το βίντεο με την Τζέσικα Άλμπα να μας ξεναγεί στο πανέμορφο σπίτι της: 

 

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram.

 
TAGS