Η άγρια φύση της Νορβηγίας, με τα δαντελωτά, ελατοσκέπαστα φιόρδ και τους καταρράκτες που κατεβαίνουν με ορμή τις απόκρημνες πλαγιές τους αξίζει να θαυμάζεται 24 ώρες το 24ωρο μέσα από τις μεγάλες τζαμαρίες ενός ζεστού καταφυγίου.

Με αυτό το σκεπτικό η εταιρεία Livit κατασκεύασε «ανθρώπινες φωλιές», ουσιαστικά προκατασκευασμένα στούντιο, που τιμούν δεόντως τη λειτουργική απλότητα του σκανδιναβικού ντιζάιν. Τοποθετούνται στην καρδιά της παρθένας, άγριας φύσης και υποδέχονται πρόθυμα, μέσα από τα τεράστια παράθυρά τους, τη φανταστική θέα. Τα Birdbox, με την υπογραφή του Νορβηγού σχεδιαστή Torstein Aa, κατασκευάζονται σε δύο εκδοχές, μικρού και μεσαίου μεγέθους και μεταφέρονται με ελικόπτερο στα πιο δύσβατα σημεία.

Αν και μικροσκοπικά, χωρούν όλες τις βασικές ανέσεις στο εσωτερικό τους, αν και τα διακοσμητικά στοιχεία περιττεύουν καθώς η θέα αναδεικνύεται στον μοναδικό πρωταγωνιστή του interior design. Είτε είναι ένα ηλιοβασίλεμα με εκατοντάδες χρώματα, είτε μια φουρτουνιασμένη θάλασσα είτε μια καταπράσινη πλαγιά βουνού.

Αν έχουμε αρχίσει να ονειρευόμαστε –και, γιατί όχι, να σχεδιάζουμε– ταξίδια στο εξωτερικό, μπορούμε να νοικιάσουμε ένα Birdbox στην ιστοσελίδα της Livit.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες τους:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS