Μια οργανωμένη ντουλάπα είναι ένα από τα θεμέλια μιας καθημερινότητας χωρίς άγχος αφού μια καλή οπτική όλων των ρούχων και αξεσουάρ θα σε βοηθήσουν να μην πελαγώνεις όταν ψάχνεις τι θα φορέσεις κάθε φορά.

Καταλαβαίνουμε ότι η οργάνωση της ντουλάπας είναι συνηθισμένος πονοκέφαλος ειδικά όταν αλλάζει η εποχή. Μπορεί να είναι μία βαρετή διαδικασία αλλά αφού πρέπει να γίνει, μπορείς κι εσύ να το δεις σαν μία ευκαιρία. Τι είδους ευκαιρία; Μα φυσικά, οργάνωσης της γκαρνταρόμπας σου!

Όσο μικρή κι αν είναι η ντουλάπα σου, έχει απεριόριστες δυνατότητες αποθήκευσης, αρκεί να αξιοποιήσεις έξυπνα τον διαθέσιμο χώρο με εύκολα tricks εξοικονόμησης χώρου. Η γκουρού οργάνωσης χώρου Alejandra Costello εξηγεί τη μέθοδό της και πώς μπορείς να τακτοποιήσεις τη ντουλάπα σου με λειτουργικό κα έξυπνο τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα στο παρακάτω βίντεο μας ξεναγεί στην δική της ντουλάπα κα μας εξηγεί από πρώτο χέρι πως τακτοποιεί τα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια της ώστε να επικρατεί τάξη, ενώ μας δίνει tips για την συντήρηση τους.

 Δοκίμασε να ακολουθήσεις τις συμβουλές της και ίσως η στιλιστική προετοιμασία κάθε ημέρας δεν θα αποτελεί σπαζοκεφαλιά για εσένα.

Δείτε ένα πολύ κατατοπιστικό βίντεο: 

 

ΦΩΤΟ: chuttersnap

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS