Η βασιλική οικογένεια διαθέτει αρκετά ακίνητα, κάστρα, παλάτια και εξοχικές κατοικίες. Και ενώ το παλάτι του Buckingham όπου μένει η βασίλισσα Ελισάβετ στο Λονδίνο εδώ και 25 χρόνια έχει ανοιχτές τις πόρτες του στο κοινό, ελάχιστα πλάνα έχουν διαρρεύσει από τη μόνιμη κατοικία του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton που δεν είναι άλλη από το Kensington Palace. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Δούκας και η Δούκισσα του Campbridge από την ημέρα που παντρεύτηκαν ζουν στο Apartment 1A του τεράστιου παλατιού. Πριν μετακομίσουν, η Kate Middleton διαμόρφωσε ειδικά το διαμέρισμά τους με βάση την αισθητική της, όπως ακριβώς είχε κάνει και η πριγκίπισα Diana.

Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης των Obama το 2016, στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες όπου μπορέσαμε να δούμε και τη διακόσμηση του σαλονιού. Οι αποχρώσεις που επικρατούν είναι φωτεινές σε ροζ, λευκό και κίτρινο, ενώ βελούδινα και φλοράλ μαξιλάρια, κουρτίνες, κορνίζες και διακοσμητικά βάζα στολίζουν το χώρο. Τα έπιπλα είναι κυρίως αντίκες που ενισχύουν τον ιστορικό χαρακτήρα του κτηρίου. 

 

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε το χώρο στο madamefigaro.gr

TAGS