Η σημερινή γυναίκα είναι δυναμική, αγωνίζεται στον επαγγελματικό στίβο και κερδίζει μάχες καθημερινά. Εντάξει, χάνει και ορισμένες, αλλά όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Ξανασηκώνεται και συνεχίζει. Το πρόβλημα είναι ότι σε όλη αυτή τη μάχη πρέπει να λείπει πολλές ώρες από το σπίτι.

Αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Είτε ότι το σπίτι είναι άδειο και όχι και τόσο ασφαλές, είτε, ακόμα χειρότερα, ότι το παιδί ή τα παιδιά της περνάνε πολλές ώρες με την νταντά. Το αίσθημα ανασφάλειας μία μητέρας όταν το παιδί της είναι μακριά το γνωρίζουμε! Και είπαμε να κάνουμε κάτι για αυτό ώστε η γυναίκα/μητέρα/επαγγελματίας να νιώσει λίγο καλύτερα.

Την απάντηση την έχει μία εταιρία που λέγεται Withings και έχει εφεύρει τον απόλυτο σύμμαχο της μητέρας-επαγγελματία.

Λέγεται Withings Home, θα σας λύσει τα χέρια και θα αναβαθμίσει στιλιστικά όποιον χώρο τοποθετηθεί.

Τι κάνει; Παρακολουθεί το χώρο σε πραγματικό χρόνο με HD εικόνα και ήχο. Ενεργοποιείται, αν θέλετε, όταν αντιληφθεί κίνηση αλλά και ήχο και αρχίζει να γράφει. Έχει πολύ καλή νυχτερινή όραση για να ξέρετε τι γίνεται όταν το παιδί σας κοιμάται, έχει μικρόφωνο και μεγάφωνο για συνομιλία ανά πάσα στιγμή, αλλά και κουμπί sos για ιδιαίτερες καταστάσεις. Την ίδια στιγμή, ο απόλυτος σύμμαχός σας στο σπίτι παρακολουθεί συνεχώς και την ποιότητα του αέρα στο σπίτι. Αν δηλαδή η νταντά που σας έχει πει ότι δεν καπνίζει… καπνίζει, θα την πιάσει στα πράσα, έστω και αν έχει κρυφτεί από την κάμερα, γιατί θα ενεργοποιηθεί ο συναγερμός ατμόσφαιρας από τον καπνό.

Όλα τα παραπάνω συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο και με άμεση πρόσβαση από το smartphone σας με το οποίο μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε ή να κρυφοκοιτάξετε μέσα στο σπίτι, να συνομιλήσετε κανονικότατα με όποιον είναι σπίτι αλλά και να ζήσετε μία στιγμή την οποία ατυχώς χάνετε λόγω δουλειάς, μέσα από την κάμερα, να συμμετάσχετε μέσα από το μεγάφωνο και να σας απαντήσουν μέσα από το μικρόφωνο!

Τέλος, για κάποια πιο δύσκολη στιγμή, το κουμπί Push to Talk της συσκευής,αν πατηθεί από το παιδί σας ή την νταντά, θα επικοινωνήσει αμέσως με το κινητό σας, θα παρακάμψει και την κλειδωμένη οθόνη στο κινητό σας και θα ανοίξει ένα κανάλι επικοινωνίας. Αν πάλι λείπουν όλοι από το σπίτι και κάποιος μπει, το ίδιο σύστημα θα «δει» την δραστηριότητα και θα επικοινωνήσει αμέσως μαζί σας με εικόνα και ήχο!

Όλα τα παραπάνω συνεργάζονται και με smartphone αλλά και με το Apple Watch για να βλέπετε τι συμβαίνει στο σπίτι σας ακόμα και από τον καρπό σας ενώ σύνδεση μπορούν να έχουν και ο πατέρας η γιαγιά και ο παππούς!

Δεν νιώθετε ήδη πιο ασφαλείς; We thought so!

 

TAGS