Ροκ σταρ παλιάς κοπής, ένα αστραφτερό πρόσωπο της παγκόσμιας σκηνής με πλανητική λάμψη και την καρδιά ενός χαλαρού χίπη που αδιαφορεί για δόξες, τιμές και λούσα.

Ο Λένι Κράβιτς είναι ο μουσικός που αγαπάμε όσο λίγους για όλους αυτούς τους λόγους και το πρόσφατο βίντεο του Architectural Digest, στο οποίο μας εξηγεί στο υπέροχο ράντσο του στην Βραζιλία, μας έδωσε ακόμα μία αφορμή για να τον συμπαθήσουμε παραπάνω. Το καλό του γούστο, αυτό που φλερτάρει ισορροπημένα ανάμεσα στην πολυτέλεια και τον μινιμαλισμό, τα εντυπωσικά κομμάτια και την απλότητα. 

Το άκρως πολυτελές και ιδιαίτερο σπίτι του διάσημου καλλιτέχνη είναι χτισμένο στα πρότυπο μίας πορτογαλικής βίλας του 19ου αιώνα και βρίσκεται καλά κρυμμένο στην καρδιά μίας καταπράσινης έκτασης κάπου στη Βραζιλία, χαμένο μέσα στη ζούγκλα, εκεί όπου ο πολιτισμός δεν πρόκειται ποτέ να το φτάσει. Μάλιστα το σπίτι του Κράβιτς είναι τόσο μόνο του στη μέση του πουθενά που αναρωτιόμαστε αν πιάνει σήμα το κινητό του εκεί πέρα ή τι γίνεται στην περίπτωση που η οικογένεια χρειαστεί κάτι έκτακτο.

Ωστόσο η γαλήνη που κυριαρχεί εκεί σε συνεπέρνει ακόμα και μέσω ενός βίντεο, στο οποίο βλέπουμε τον Λένι να μας ξεναγεί στην υπερπολυτελή κατοικία του, αρχικά καβάλα σε ένα περήφανο άλογο και στη συνέχεια στο εσωτερικό του σπιτού, στο διαφανές του πιάνο, στις φωτογραφίες που αγαπάει, στο ηχοσύστημα του, στα βινύλια που ακούει τα βράδια, στην τεράστια κουζίνα του όπου δύο χαμογελαστές μαγείρισες ετοιμάζουν καθημερίνα το φαγητό της οικογένειας. Ο Κράβιτς μας τις συστήνει, της αγκαλιάζει, τους δίνει δύο ρουφηχτά φιλιά και της παρουσιάζει στον φακό. Σαν φανταστικός τυπάς που είναι.

Δες το ράντσο του διάσημου τραγουδιστή στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS