Τα έπιπλα που απαρτίζουν ένα δωμάτιο σίγουρα είναι οι ενορχηστρωτές ενός χώρου, όταν μιλάμε για διακόσμηση. Από την άλλη, υπάρχουν και εκείνα τα συμπληρωματικά μικροαντικείμενα που παίζουν τον δικό τους ξεχωριστό ρόλο στην τελική εικόνα του σπιτιού μας, εκείνα που αν έλειπαν κάθε δωμάτιο του προσωπικού μας χώρου θα ήταν λίγο πιο άδειο, πολύ πιο αδιάφορο.

Για πολλούς από εμάς το να χαζεύουμε διακοσμητικά αντικείμενα στο διαδίκτυο μπορεί να αποδειχθεί διαδικασία εξίσου - αν όχι περισσότερο - διασκεδαστική κι από εκείνες τις φορές που χαζεύουμε ρούχα με τις ώρες, οπότε μπορούμε να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι να βρεις το κατάλληλο κομμάτι για την άδεια γωνία στη βιβλιοθήκη σου ή το τέλειο βάζο για το τραπέζι της τραπεζαρίας.

Ειδικά τα βάζα αποτελούν και θα συνεχίσουν να αποτελούν μία τεράστια τάση στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, έχοντας κερδίσει εδώ και μερικά χρόνια κάτι από τη χαμένη αίγλη του παρελθόντος. Πότε πορσελάνινα, πότε κεραμικά, πότε γυάλινα και άλλοτε κρυστάλλινα (για να νοσταλγούμε το «καλό» σαλόνι της γιαγιάς μας) τα βάζα έχουν γίνει πρωταγωνιστές σε κάθε ιστοσελίδα που αφορά στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων και σε κάθε στιλάτο προφίλ στο ίνσταγκραμ, αφού οι fashion και beauty influencers έχουν αποδείξει ότι σέβονται το ίδιο πολύ την αξία ενός όμορφου, γαλήνιου σπιτιού. 

Μέσα στο 2021 φαίνεται ότι το τρεντ θα εξελιχθεί ακόμα περισσότερο, εστιάζοντας πια σε ακόμα πιο funky, ιδιαίτερες επιλογές που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα βάζα που είναι φτιαγμένα απλά και μόνο για να φιλοξενήσουν ένα μπουκέτο από λουλούδια. Γίνονται statement και μικρά έργα τέχνης που θέλουμε να προσθέσουμε και εμείς στο μικρό ή μεγάλο μας διαμέρισμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Urban Outiftters Milo Mushroom Frog Vase ( £24) £16

Δες το εδώ

Dinosaur Designs Pearl Round Marbled-Resin Vase (£85)

Δες το εδώ

Burke Decor Toppu Vase (£58)

Δες το εδώ

H&M Large Ceramic Vase (£20)

Δες το εδώ

Raawii Strøm Extra-Large Ceramic Vase (£125)

Δες το εδώ

Hay Bottoms Up Vase (£59)

Δες το εδώ

Arket Ridge Terracotta Vase 22 Cm (£19)

 Δες το εδώ

Lucy Dickson Floral Cat Ceramic Vase (£61)

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS