Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η σχέση πατέρα και κόρης; Θα το ανακαλύψουμε παρακάτω. Ας ξεκινήσουμε, για την ώρα, με την παραδοχή ότι τα σπίτια μας, μετά την έλευση των flat pack φτηνών επίπλων, έχουν γίνει τόσο όμοια ώστε μερικές φορές πηγαίνουμε για επίσκεψη και νομίζουμε ότι ξαναμπαίνουμε στο δικό μας σπίτι.
Η οικονομία είναι σίγουρα ένα θέμα αλλά και το προσωπικό μας αποτύπωμα είναι εξίσου σημαντικό. Τα αντικείμενα που βρίσκονται σπίτι μας μπορεί να πρέπει να είναι πρακτικά και ίσως και οικονομικά, αλλά η ταυτότητά μας πρέπει να είναι εμφανής γιατί μέσα από αυτή ο χώρος μας αντανακλά τον εαυτό μας.
Τα κλασικά σχέδια δεν έχουν διατηρηθεί στη μόδα τόσες δεκαετίες τυχαία. Πετυχαίνουν μία μαγική μίξη παλιού και νέου, πρακτικού και style statement ώστε ακόμα και σήμερα είναι απόλυτα in.
Και τώρα για τη ψυχολογία πατέρα κόρης, που πολύ μας βολεύει εν προκειμένω, καθώς η κόρη του διάσημου σχεδιαστή Μελ Σμίλοου, Τζούντι, ήταν τόσο δεμένη με τον πατέρα της ώστε 13 χρόνια μετά το θάνατό του αποφάσισε να συνεχίσει στα χνάρια του. Αναβιώνει τα διασημότερα σχέδιά του μέσα από το brand «Smilow Design» και μας ανοίγει την όρεξη.
Τα γνωστά σχέδια του πατέρα της αλλά και ορισμένα όχι τόσο γνωστά, είναι διαθέσιμα και έτοιμα να δώσουν μοναδικό χαρακτήρα στα σπίτια που θα φιλοξενηθούν. Πετυχαίνουν την μίξη κλασσικού, μοντέρνου και πρακτικού, με έναν τρόπο πολύ δύσκολο να μιμηθούν μαζικοί κατασκευαστές και έτσι μας προσφέρουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε χώρους διαχρονικούς που ανήκουν σε εμάς, το προσωπικό μας στιλ και όχι αυτό που είναι απλά της μόδας σήμερα.
Και αν το αυθεντικό δεν το φτάνει η τσέπη μας, ένας γνωστός μας επιπλοποιός μπορεί κάλλιστα να φέρει στα μέτρα μας τέτοια κομμάτια φτιάχνοντάς τα στην Ελλάδα με πολύ χαμηλότερο κόστος.
TAGS