Έχουμε μείνει τόσο πολύ μέσα στα σπίτια μας που είναι αρκετά πιθανό να έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε ακόμα και το πιο αγαπημένο δωμάτιο στον προσωπικό μας χώρο. Η αλλαγή και η ανανέωση μάλλον είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που μας έρχονται στο μυαλό, λοιπόν, όταν ρίχνουμε μία γρήγορα ματιά στο σαλόνι, την κουζίνα ή το υπνοδωμάτιο μας, αλλά η απόφαση να ξοδέψουμε χρήματα εν μέσω καραντίνας σίγουρα δεν είναι εύκολη.

Από τότε που τα Η&Μ άνοιξαν το δικό τους section με είδη σπιτιού πάντως εμείς ανακαλύψαμε μία ανεξάντλητη πηγή από όμορφα και σικάτα αντικείμενα για το σπίτι, τα οποία αποτελούν το αντίπαλο δέος στα αντίστοιχα του Zara Home, είναι όμως παράλληλα λιγάκι πιο οικονομικά.

Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, ότι δεν είναι εξίσου εντυπωσιακά. Για το καλοκαίρι που πλησιάζει και θέλοντας να αλλάξουμε την διάθεση μας προς το καλύτερο, ψάξαμε και βρήκαμε 7 πολυτελή μεν πολύ προσιτά δε items για τα αγαπημένα μας δωμάτια, τα οποία θα φέρουν έναν αέρα φεσκάδας στο σπίτι μας χωρίς να ξοδέψουμε πολλά.

Με ένα κλικ και μία παραγγελία φτάνουν στον χώρο μας, και τον γεμίζουν εξωτικά πουλιά, απαλά υφάσματα και πιάτα που χορταίνεις απλά και μόνο κοιτώντας τα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

 

Δες το εδώ

H&M Home Glazed Ceramic Vase (£18)

Δες το εδώ

H&M Home Jacquard-Weave Duvet Cover Set (£35)

Δες το εδώ

H&M Patterned Cotton Seat Cushion (£9)

 Δες το εδώ

H&M Jute Rug (£35)

Δες το εδώ

Stoneware plate £9.99

Δες το εδώ

Porcelain plate £6.99

Δες το εδώ

Patterned cotton tablecloth £17.99

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS