Μία ομάδα φοιτητών γυρίζει στην Ευρώπη και επισκέπτεται εκείνα τα μέρη που όλοι χαζεύουμε αν περάσουμε τυχαία με το αυτοκίνητο από μπροστά τους αλλά πολλοί λίγοι έχουμε το θάρρος να ανοίξουμε την πόρτα και να μπούμε μέσα. 

Οι εγκαταλειμμένες επαύλεις μερικών εκ των πιο ευκατάστατων οικογενειών στην Ευρώπη, εκείνων που μπλεγμένες στην σημερινή γραφειοκρατία ή παρατημένες από την απουσία κληρονόμων έμειναν να στέκονται μόνες τους, ερειπωμένες και έρημες, κάτω από τόνους σκόνης και την φθορά του χρόνου.

Παράλληλα, ένα τρομερά ελκυστικό θέαμα που μπορεί να ξεσηκώσει την φαντασία. Όπως για παράδειγμα αυτή η έπαυλη ενός πάμπλουτου άντρα την Ολλανδία που έμεινε άδεια και ήρεμη με όλη της την πολυτελή επίπλωση άθικτη, να εγείρει ιστορίες μυστηρίου με βαθύπλουτους, ισχυρούς αριστοκράτες που είχαν υπερβoλικά πολλά πράγματα να κρύψουν. 

Ο λόγος που αυτό το σπίτι έμεινε στολισμένο και ανέγγιχτο θα παραμείνει μάλλον για πάντα ένα μυστήριο. Ίσως αυτό να είναι που κάνει το παρακάτω βίντεο τόσο γοητευτικό.

Δες το βίντεο. 

Ακολουθήστε το WomanTOC στo Instagram

TAGS