ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Master EASY CLEAN, και ξεχάστε τους λερωμένους τοίχους!

Λόγω της προηγμένης ειδικής σύνθεσής του, το Master EASY CLEAN εφαρμόζεται εύκολα και δεν λερώνει κατά τη βαφή, παρέχοντας μεγάλη απόδοση και καλυπτικότητα.

Master EASY CLEAN, και ξεχάστε τους λερωμένους τοίχους!

Θα φανταζόσασταν ποτέ ένα χρώμα στους τοίχους, που θα απωθούσε τους λεκέδες αποτρέποντάς τους να εισέλθουν σε βάθος, με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται να σπαταλάτε ώρες στο τρίψιμο για να τους απομακρύνετε ούτε να το ανανεώνετε συνεχώς; Τώρα μπορείτε!

Η KRAFT Paints, η πρωτοπόρος εταιρεία στην αγορά των αρχιτεκτονικών χρωμάτων και βερνικιών, διαθέτει στην προϊοντική της γκάμα το υψίστης αντοχής χρώμα για εσωτερικούς χώρους και γυψοσανίδες, Master EASY CLEAN, το οποίο ακόμα και αν λερωθεί καθαρίζεται πανεύκολα.

Τι κι αν οι τοίχοι στο σαλόνι γεμίζουν δαχτυλιές ή η κουζίνα έχει λεκέδες από χυμούς και σάλτσες; Και τι θα λέγατε, αν δεν θα σας απασχολούσε τόσο που τα παιδιά θα λερώνουν τους τοίχους του δωματίων τους;

Το Master EASY CLEAN, λόγω της ειδικής του σύνθεσης και της τεχνολογίας των Κεραμικών Μικροσφαιριδίων της 3Μ™ που περιέχει, αποτελεί ιδανική λύση για βαφή τοίχων σε χώρους που λερώνονται συχνά και απαιτούν αντοχή στο συχνό καθάρισμα και στο τρίψιμο, ενώ είναι κατάλληλο για παιχνίδια και παιδικά έπιπλα.

Το προϊόν είναι πιστοποιημένο με το πληρέστερο ευρωπαϊκό εθελοντικό πρόγραμμα Indoor Air ComfortGOLD του οργανισμού Eurofins ως Best-In-Class προϊόν στην κατηγορία του, με εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές Πτητικών Οργανικών Ενώσεων συνεισφέροντας στην υγιεινή ατμόσφαιρα του χώρου και την ποιότητα ζωής.

Λόγω της προηγμένης ειδικής σύνθεσής του, το Master EASY CLEAN εφαρμόζεται εύκολα και δεν λερώνει κατά τη βαφή, παρέχοντας μεγάλη απόδοση και καλυπτικότητα. Δημιουργεί μία ιδιαίτερης υφής semi-mat επιφάνεια που αναδεικνύεται από το φωτισμό και την αρχιτεκτονική του χώρου αναδεικνύοντάς το ως ιδανικό για σαλόνια και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής χώρους, χαρίζοντας λαμπερές αποχρώσεις και την αίσθηση της καθαρότητας.


KRAFT Paints

Το Χρώμα της Καινοτομίας


***

Σχετικά με την KRAFT Paints

Η KRAFT Paints είναι μια εταιρεία με δυναμική και μακροχρόνια παρουσία στην παραγωγή και διανομή αρχιτεκτονικών χρωμάτων και βερνικιών, με έμφαση στην καινοτομία. Διαθέτει παραγωγικές εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής και στο Βουκουρέστι, ενώ παράλληλα διαθέτει ένα πλήρες δίκτυο διανομής στη Θεσσαλονίκη, τη Σόφια και το Βελιγράδι. Τα εργοστάσιά της έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001 και την περιβαλλοντική διαχείριση ISO 14001. Η KRAFT Paints κατέχει μια μοναδική διάκριση: είναι μέλος του Nova Paint Club, ενός διεθνούς οργανισμού, ο οποίος περιλαμβάνει ορισμένες από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές βιομηχανίες χρώματος παγκοσμίως, και δημιουργήθηκε το 1983 με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας για την καλύτερη αντιμετώπιση του ανταγωνισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Η δραστηριότητά της επικεντρώνεται στην παραγωγή καινοτόμων λύσεων στον κλάδο του χρώματος, οικολογικών προϊόντων, καθώς και προϊόντων και συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας. Η εταιρεία καλύπτει τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των καταναλωτών, θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα την παραγωγή οικοδομικών χρωμάτων ανώτερης ποιότητας. Η καινοτομία που δίνει Αξία οδηγεί την KRAFT Paints σε ό,τι κάνει· από τον τρόπο προσέγγισης, το χρώμα και τα προϊόντα, αλλά και με συστήματα τα οποία έχουν πιστοποιηθεί ώστε το προϊοντικό της μείγμα να προσφέρει στους πελάτες εκείνες τις λύσεις που μέσω της καινοτομίας τους την εδραιώνουν ως την εταιρεία της επιλογής τους.


Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

22 Απρ 2024

Βιβλιοπάρτι στο rooftop του Βrown Acropol

Από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος και τα Brown Hotels, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και τον Περίπατο Βιβλίου.

21 Απρ 2024

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Περισσότερα από

Life

21 Απρ 2024

Δίαιτα Cambridge: Η "νόστιμη" δίαιτα των υγρών και το express αδυνάτισμα

Πρόκειται για μία υγρή δίαιτα πολύ χαμηλών θερμίδων που υπόσχεται απώλεια μεγαλύτερη των 4-5 κιλών την εβδομάδα.

20 Απρ 2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

19 Απρ 2024

Αυτό το τρόφιμο συνδέεται με την απώλεια βάρους και πιο λεπτή μέση

Μπόνους: Bοηθάει στην μείωση της κατανάλωσης τροφίμων χαμηλά σε θρεπτικά συστατικά

19 Απρ 2024

Η απολαυστική υπερτροφή που σου δίνει ενέργεια

100% αλεσμένο σουσάμι άριστης ποιότητας που εδώ και 100 χρόνια μας θρέφει και μας προσφέρει την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Χωρίς υπερβολή!

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.

19 Απρ 2024

Womanity: 54 Ελληνίδες tattoo artists γιορτάζουν τη θηλυκή πλευρά της δερματοστιξίας στην HeartbeatInk Gallery

Η HeartbeatInk Gallery, του σύμπαντος του πρώτου περιοδικού για το tattoo στην Ελλάδα, δίνει το βήμα σε 54 γυναίκες tattoo artists να προβάλουν την τέχνη τους.

19 Απρ 2024

Τα Μαθήματα της Μπλάγκα: Η ταινία της εβδομάδας που ενθουσίασε τους κριτικούς

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο Κάρλοβι Βάρι για μια συναρπαστική μελέτη χαρακτήρα και ένα λιτό, μα διεισδυτικό κοινωνικό θρίλερ πικρής κισλοφσκικής οξυδέρκειας.

18 Απρ 2024

Nueces X Easter | Το πιο όμορφο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Ονειρικά gift boxes με επιλογές από παραδοσιακά εδέσματα του Πάσχα, συνοδευόμενα από τα Nueces signature προϊόντα.

18 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/4

Ένα περιπετειώδες δυστοπικό sc-fi, ένα υποβλητικό arthouse δράμα αλλά και μια νέα ταινία τρόμου προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.