Θα φανταζόσασταν ποτέ ένα χρώμα στους τοίχους, που θα απωθούσε τους λεκέδες αποτρέποντάς τους να εισέλθουν σε βάθος, με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται να σπαταλάτε ώρες στο τρίψιμο για να τους απομακρύνετε ούτε να το ανανεώνετε συνεχώς; Τώρα μπορείτε!

Η KRAFT Paints, η πρωτοπόρος εταιρεία στην αγορά των αρχιτεκτονικών χρωμάτων και βερνικιών, διαθέτει στην προϊοντική της γκάμα το υψίστης αντοχής χρώμα για εσωτερικούς χώρους και γυψοσανίδες, Master EASY CLEAN, το οποίο ακόμα και αν λερωθεί καθαρίζεται πανεύκολα.

Τι κι αν οι τοίχοι στο σαλόνι γεμίζουν δαχτυλιές ή η κουζίνα έχει λεκέδες από χυμούς και σάλτσες; Και τι θα λέγατε, αν δεν θα σας απασχολούσε τόσο που τα παιδιά θα λερώνουν τους τοίχους του δωματίων τους;

Το Master EASY CLEAN, λόγω της ειδικής του σύνθεσης και της τεχνολογίας των Κεραμικών Μικροσφαιριδίων της 3Μ™ που περιέχει, αποτελεί ιδανική λύση για βαφή τοίχων σε χώρους που λερώνονται συχνά και απαιτούν αντοχή στο συχνό καθάρισμα και στο τρίψιμο, ενώ είναι κατάλληλο για παιχνίδια και παιδικά έπιπλα.

Το προϊόν είναι πιστοποιημένο με το πληρέστερο ευρωπαϊκό εθελοντικό πρόγραμμα Indoor Air ComfortGOLD του οργανισμού Eurofins ως Best-In-Class προϊόν στην κατηγορία του, με εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές Πτητικών Οργανικών Ενώσεων συνεισφέροντας στην υγιεινή ατμόσφαιρα του χώρου και την ποιότητα ζωής.

Λόγω της προηγμένης ειδικής σύνθεσής του, το Master EASY CLEAN εφαρμόζεται εύκολα και δεν λερώνει κατά τη βαφή, παρέχοντας μεγάλη απόδοση και καλυπτικότητα. Δημιουργεί μία ιδιαίτερης υφής semi-mat επιφάνεια που αναδεικνύεται από το φωτισμό και την αρχιτεκτονική του χώρου αναδεικνύοντάς το ως ιδανικό για σαλόνια και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής χώρους, χαρίζοντας λαμπερές αποχρώσεις και την αίσθηση της καθαρότητας.


 

KRAFT Paints

Το Χρώμα της Καινοτομίας


***
 

Σχετικά με την KRAFT Paints

Η KRAFT Paints είναι μια εταιρεία με δυναμική και μακροχρόνια παρουσία στην παραγωγή και διανομή αρχιτεκτονικών χρωμάτων και βερνικιών, με έμφαση στην καινοτομία. Διαθέτει παραγωγικές εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής και στο Βουκουρέστι, ενώ παράλληλα διαθέτει ένα πλήρες δίκτυο διανομής στη Θεσσαλονίκη, τη Σόφια και το Βελιγράδι. Τα εργοστάσιά της έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001 και την περιβαλλοντική διαχείριση ISO 14001. Η KRAFT Paints κατέχει μια μοναδική διάκριση: είναι μέλος του Nova Paint Club, ενός διεθνούς οργανισμού, ο οποίος περιλαμβάνει ορισμένες από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές βιομηχανίες χρώματος παγκοσμίως, και δημιουργήθηκε το 1983 με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας για την καλύτερη αντιμετώπιση του ανταγωνισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Η δραστηριότητά της επικεντρώνεται στην παραγωγή καινοτόμων λύσεων στον κλάδο του χρώματος, οικολογικών προϊόντων, καθώς και προϊόντων και συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας. Η εταιρεία καλύπτει τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των καταναλωτών, θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα την παραγωγή οικοδομικών χρωμάτων ανώτερης ποιότητας. Η καινοτομία που δίνει Αξία οδηγεί την KRAFT Paints σε ό,τι κάνει· από τον τρόπο προσέγγισης, το χρώμα και τα προϊόντα, αλλά και με συστήματα τα οποία έχουν πιστοποιηθεί ώστε το προϊοντικό της μείγμα να προσφέρει στους πελάτες εκείνες τις λύσεις που μέσω της καινοτομίας τους την εδραιώνουν ως την εταιρεία της επιλογής τους.


 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS