Ο Ίλον Μασκ θέλει να βρίσκεται όσο πιο κοντά γίνεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας του «SpaceX». Γι' αυτόν τον λόγο απαλλάχθηκε από την ακίνητη περιουσία στην Καλιφόρνια, κρατώντας μόνο μία έπαυλη, και μετακόμισε στο Boca China της πολιτείας του Τέξας. Δεδομένου ότι η περιουσία του αγγίζει τα 163,3 δισεκατομμύρια θα περίμενε κανείς να τον δει μέσα μία κρυστάλλινη βίλα, αντιθέτως στην περίπτωσή του βλέπουμε στην κυριολεξία ένα δισεκατομμυριούχο μέσα σε ένα κουτί αξίας 50 χιλιάδων ευρώ!

Για την ακρίβεια, πρόκειται για τα λεγόμενα «Casita houses» (casita στα ισπανικά σημαίνει μικρό σπίτι) τα οποία περιλαμβάνουν ό,τι θα περιμέναμε να δούμε μέσα σε ένα κανονικό διαμέρισμα, μόνο που είναι μετακινούμενα, ενώ μπορούν να συναρμολογηθούν. Τα στιγμιαία σπίτια που παράγει η Boxabl μπορούν να παραδοθούν και να συσκευαστούν με επίπεδη συσκευασία μέσα σε μόλις μία μ.

Ο Ίλον Μασκ λοιπόν κατοικεί σε ένα σπίτι-κουτί 375 τετραγωνικών το οποίο του παρέχει τα πάντα που θα του παρείχε ένα studio αλλά και χαμηλούς λογαριασμούς κοινής ωφέλειας, κάτι που χαρακτηρίζει τον δισεκατομμυριούχο, κρίνοντας από την στάση που κρατά η Tesla απέναντι στην βιωσιμότητα. Ο ίδιος ο Ίλον Μάσκ μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως το νέο του διαμέρισμα «είναι κάπως φοβερό».

Ίλον Μάσκ tweet

Κεντρική φωτογραφία: splash

Ακολουθήστε το womantoc στο instagram

 

 

 

TAGS