ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η ζεστασιά του χειμώνα και των Χριστουγέννων είναι συνώνυμο των Praktiker

Στον Κατάλογο Θέρμανσης και στον Κατάλογο Χριστουγέννων θα βρούμε, έως τις 31 Δεκεμβρίου, όλα όσα χρειαζόμαστε για να γεμίσουμε τον χώρο μας με ζεστασιά και θαλπωρή.

Η ζεστασιά του χειμώνα και των Χριστουγέννων είναι συνώνυμο των Praktiker

Η Praktiker Hellas, μας αλλάζει και πάλι τη διάθεση για τα φετινά μας πολύ ιδιαίτερα Χριστούγεννα, δίνοντάς μας λύσεις και ιδέες για τη θέρμανση και τον στολισμό του χώρου μας. Στον Κατάλογο Θέρμανσης και στον Κατάλογο Χριστουγέννων θα βρούμε, έως τις 31 Δεκεμβρίου, όλα όσα χρειαζόμαστε για να γεμίσουμε τον χώρο μας με ζεστασιά και θαλπωρή, φτιάχνοντας μια ατμόσφαιρα εορταστική.

Άπειρες προτάσεις για κάθε budget, ατελείωτη έμπνευση για εμάς και για τα δώρα των αγαπημένων μας προσώπων και φυσικά όλες οι ευέλικτες υπηρεσίες της εταιρίας είναι εδώ για να εξυπηρετήσουν κάθε μας ανάγκη. Γιατί, ακόμα και από απόσταση, μπορούμε να κάνουμε τις γιορτές και τις χειμερινές ημέρες ξεχωριστές.

Η ζεστασιά του χειμώνα και των Χριστουγέννων είναι συνώνυμο των Praktiker

Θέρμανση

Μέσα στις 24 σελίδες του Καταλόγου Θέρμανσης υπάρχουν τα πάντα για τη ζεστασιά μας με προϊόντα που καλύπτουν κάθε διαφορετική ανάγκη. Αφυγραντήρες, κλιματιστικά, είδη ηλ. θέρμανσης, σόμπες, θερμάστρες εξωτερικού χώρου, ενεργειακά τζάκια, καύσιμη ύλη, αξεσουάρ τζακιού και εργαλεία κήπου, μπορούν να μας υποστηρίξουν να διαμορφώσουμε εύκολα την ιδανική θερμοκρασία σε κάθε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο μας.

Παράλληλα, όλοι οι αφυγραντήρες είναι διαθέσιμοι με τιμές έως και -25%, ενώ με κάθε αγορά σόμπας υγραερίου η Praktiker σε συνεργασία με την εταιρία CORAL GAS δίνουν δώρο τον ρυθμιστή και το υγραέριο αξίας €24,90. Και για όσους από εμάς δεν ζούμε χωρίς χαλί τον χειμώνα, μπορούμε να βρούμε εντυπωσιακά χαλιά σε καταπληκτικές τιμές.

Χριστούγεννα

Ας γιορτάσουμε τα φετινά διαφορετικά Χριστούγεννα με καλή διάθεση και έμπνευση. Ξεφυλλίζοντας τις 24 σελίδες του καταλόγου, νοιώθουμε αυτόματα ότι περιτριγυριζόμαστε από μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Η τεράστια ποικιλία σε χριστουγεννιάτικα δέντρα πάσης φύσεως (λευκά, ανοικτόχρωμα, σκουρόχρωμα, ειδικών χώρων: slim - κρεμαστά - μισά, χιονισμένα ή φωτιζόμενα), οι επιλογές σε φωτάκια, στολίδια και διακοσμητικά για κάθε στυλ (ρομαντικό, κλασικό, μαγικό, με γήινες αποχρώσεις), καθώς και είδη για στρώσιμο τραπεζιού, μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε γούστο και προτίμηση.

Και εάν ψάχνουμε δώρα, σίγουρα θα βρούμε αυτό που ταιριάζει στον καθένα, καθώς η Praktiker διαθέτει έξυπνες και πρωτότυπες επιλογές για κάθε ηλικία. Ας γεμίσουμε χαμόγελα τους αγαπημένους μας και ας πάρουμε ιδέες και μέσα από το Χριστουγεννιάτικο φυλλάδιο προσφορών.

Ακόμη, με αφορμή τις γιορτές, ιδιαίτερη σημασία έχει η πρωτοβουλία της εταιρίας, όπου με κάθε αγορά δέντρου Frozen, προσφέρει €10 στον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου», με σκοπό τη στήριξη του Οργανισμού.

Δίπλα μας με κάθε τρόπο

Η Praktiker, σε αυτές τις ιδιαίτερες για όλους μας συνθήκες, παραμένει δίπλα μας συνεχώς, εξυπηρετώντας κάθε μας ανάγκη, εξασφαλίζοντας για εμάς αγοραστικές εμπειρίες κορυφής:

  • Επικοινωνία με το eshop Praktiker.gr στα τηλέφωνα: 800 100 1122 (από σταθερό) & 211 100 1122 (από σταθερό ή κινητό), Δευτέρα - Παρασκευή 08:00-21:00 & Σάββατο 08:00-18:00

  • Τηλεφωνικές παραγγελίες σε όλα τα καταστήματα: Δευτέρα - Παρασκευή, 08:00 - 21:00

  • Εξυπηρέτηση στα καταστήματα αποκλειστικά για κατόχους επαγγελματικού ΑΦΜ: Δευτέρα - Παρασκευή 08:00-20:00

  • Εξ’ αποστάσεως παροχή των υπηρεσιών Garden & Interior Experts.

Παράλληλα, μοιράζεται μαζί μας όμορφες ιδέες και έμπνευση για να μας συντροφεύουν πάντα στις δημιουργίες μας και να μας λύνουν κάθε απορία γύρω από το DIY και το Home Improvement.

Ταυτόχρονα, η χρονιά μας κλείνει παρέα με τον αγαπημένο μας Κατάλογο Σπιτιού και Διακόσμησης που είναι ακόμη σε ισχύ έως το τέλος της χρονιάς.

Πώς αλλιώς είναι δίπλα μας η Praktiker Hellas; Φυσικά με πληθώρα υπηρεσιών για όλους εμάς:

  • Δωρεάν παράδοση για online αγορές άνω των €249

  • Μηνιαίο πλάνο δόσεων «Δόοοση θέλεις»

  • Έως 24 άτοκες δόσεις από €50 αγορών

  • Πρόγραμμα επιβράβευσης myPraktiker

  • 3 χρόνια minimum εγγύηση σε όλα τα προϊόντα

Φέτος, λοιπόν, που το χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερο, ας παραμείνουμε ασφαλείς και ας μοιραστούμε με υγεία την μαγεία των γιορτών, μαζί με τις πιο θερμές ευχές για τη νέα χρονιά που έρχεται.

Read Next

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.

19 Απρ 2024

Womanity: 54 Ελληνίδες tattoo artists γιορτάζουν τη θηλυκή πλευρά της δερματοστιξίας στην HeartbeatInk Gallery

Η HeartbeatInk Gallery, του σύμπαντος του πρώτου περιοδικού για το tattoo στην Ελλάδα, δίνει το βήμα σε 54 γυναίκες tattoo artists να προβάλουν την τέχνη τους.

Περισσότερα από

Life

19 Απρ 2024

Τα Μαθήματα της Μπλάγκα: Η ταινία της εβδομάδας που ενθουσίασε τους κριτικούς

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο Κάρλοβι Βάρι για μια συναρπαστική μελέτη χαρακτήρα και ένα λιτό, μα διεισδυτικό κοινωνικό θρίλερ πικρής κισλοφσκικής οξυδέρκειας.

18 Απρ 2024

Nueces X Easter | Το πιο όμορφο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Ονειρικά gift boxes με επιλογές από παραδοσιακά εδέσματα του Πάσχα, συνοδευόμενα από τα Nueces signature προϊόντα.

18 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/4

Ένα περιπετειώδες δυστοπικό sc-fi, ένα υποβλητικό arthouse δράμα αλλά και μια νέα ταινία τρόμου προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.

16 Απρ 2024

MALLORY: Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογήςj

Το brand MALLORY THE LABEL αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 συλλογή "NOMAS" στο απόλυτο fashion party της σεζόν.