Όπως κάθε Χριστούγεννα έτσι και φέτος το ίνσταγκραμ έχει πλημμυρίσει με φωτογραφίες από την γιορτινή διακόσμηση στα σπίτια Ελλήνων και ξένων celebrities. Πανήψυλα δέντρα. λευκά και πολύχρωμα φωτάκια, αμέτρητες μπάλες και παιχνίδια και οι πιο γλυκιές ευχές προς πάσα κατεύθυνση για μία καλή χρονιά. 

Πάντως αν κάποιος μας ζητούσε να διαλέξουμε μία, μόνο μία, χριστουγεννιάτικη διακόσμηση φέτος τις γιορτές αυτή θα ήταν μάλλον του δημοσιογράφου Μανώλη Κεφαλογιάννη, ο οποίος διατηρεί μία από τις πιο ενεργές σελίδες στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Σε αυτή έχουμε δει αρκετές φορές το εντυπωσιακό του διαμέρισμα, αφού ο γνωστός δημοσιογράφος ασχολείται και με την διακόσμηση εσωτερικών χώρων. 

«Η άλλη μου μεγάλη αγάπη μετά τη δημοσιογραφία, είναι η αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων. Όσο μου επιτρέπει ο ελεύθερος χρόνος μου, βοηθώ φίλους να ξαναφτιάξουν από την αρχή τα σπίτια τους ή αυτά που μόλις έχουν αγοράσει. Είναι κάτι το οποίο έχω σπουδάσει στο Λονδίνο και ένα από τα αγαπημένα μου χόμπι» έχει γράψει ο δημοσιογράφος -και interior designer!- σε μία από τις αναρτήσεις του στο ίνσταγκραμ.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες ο δημοσιογράφος ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία βλέπουμε το σαλόνι του σπιτιού του, με την εντυπωσιακή θέα, στολισμένο με τον πιο στιλάτο και όμορφο τρόπο που έχουμε δει φέτος.

Το στολισμένο σπίτι του Μανώλη Κεφαλογιάννη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Μερικές ακόμα φωτογραφίες από το διαμέρισμα του τις οποίες έχει ανεβάσει ο ίδιος στο ίνσταγκραμ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS