Όλη η Αττική έχει καλυφθεί με χιόνια και η Μαρία Μπακοδήμου είναι μία από τους δεκάδες celebrities της εγχώριας σόουμπιζ που ανέβασαν στον λογαριασμό τους στο ίνσταγκραμ μία φωτογραφία από τον χιονισμένο κήπο τους.

Σε αυτή βλέπουμε τον υπαίθριο χώρο έξω από το άνετο σπίτι της παρουσιάστριας και συγκεκριμένα την καταγάλανη πισίνα του σπιτιού με τον γιο της να κοιτάζει το χιονισμένο τοπίο ολόγυρα.

Με αφορμή αυτή τη χειμωνιάτικη εικόνα ανακαλύψαμε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από τον προσωπικό χώρο της Μαρία Μπακοδήμου, μία μεγάλη μεζονέτα με άνετους χώρους στους οποίους δεσπόζει η τάξη, οι πίνακες και τα εντυπωσιακά διακοσμητικά.

Σίγουρα το σαλόνι αποτελεί την καρδιά του σπιτιού με το υπέροχο coffee table να ξεχωρίζει στο κέντρο του δωματίου, αλλά και την επιβλητική σκάλα στις αποχρώσεις του μαύρου και του λευκού. 

Από την άλλη οι καθαρές, άσπρες επιφάνειες στον χώρο της κουζίνας σε καλούν να φτιάξεις τις δικές σου, σπιτικές λιχουδιές αφού εκεί όλα μοιάζουν να βρίσκονται σε απόλυτα οργάνωση και τάξη.

Δείτε τις εικόνες:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS