Έκανε δυναμική είσοδο στην ελληνική πραγματικότητα μόλις λίγα χρόνια πριν, και έκτοτε τείνει να αποκτήσει χαρακτηριστικά και αποδοχή σταθερών αξιών όπως τα Χριστούγεννα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι κάθε χρόνο έρχεται νωρίτερα, όπως ακριβώς συμβαίνει με την αγαπημένη γιορτή όλου του κόσμου, μιας και ο ενθουσιώδης καταναλωτής δεν βλέπει την ώρα να κάνει δικό του το πολυπόθητο gadget που τόσο καιρό καλοβλέπει μέσα από βιτρίνες καταστημάτων ή e-shop. Η Black Friday είναι η νέα αγαπημένη των Ελλήνων και είναι μόλις λίγες μέρες μακριά, όπως άλλωστε έχεις αντιληφθεί και από τη φρενίτιδα που ήδη επικρατεί.

Ως μυαλωμένη και συνετή καταναλώτρια, έχω ήδη κάνει τη λίστα μου με όλα αυτά που θέλω να αγοράσω την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, μιας και βασική αξία στη ζωή μου με την οποία πορεύομαι τα τελευταία 34 χρόνια, είναι να μην αφήνω τίποτα στην τύχη.

Ως μυαλωμένη και συνετή καταναλώτρια, έχω ήδη κάνει τη λίστα μου με όλα αυτά που θέλω να αγοράσω την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, μιας και βασική αξία στη ζωή μου με την οποία πορεύομαι τα τελευταία 34 χρόνια, είναι να μην αφήνω τίποτα στην τύχη.

Και μπορεί πριν λίγα χρόνια η λίστα αυτή να περιείχε τσάντες, παπούτσια και gadgets – όχι ότι δεν τα περιλαμβάνει και η τωρινή βέβαια – αλλά φέτος, είπα να δώσω βαρύτητα σε κάτι πιο πρακτικό και σίγουρα πιο χρήσιμο. Ας μην κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου: Δηλώνω ενθουσιασμένη με το νέο διαμάντι της iRobot, Roomba j7+, η οποία είναι ένα εξατομικευμένο ρομπότ, το οποίο υπόσχεται σχολαστικό καθάρισμα. Και μόνο η σκέψη ότι εγώ θα λείπω από το σπίτι, και η Roomba θα κάνει όλη τη δουλειά για εμένα, με ενθουσιάζει και μου χαρίζει τεράστιο αίσθημα ανακούφισης. Κακά τα ψέματα, έπειτα από μία κουραστική μέρα στη δουλειά, το τελευταίο πράγμα που χρειάζεσαι, είναι να κάνεις δουλειές σπιτιού.

Κακά τα ψέματα, έπειτα από μία κουραστική μέρα στη δουλειά, το τελευταίο πράγμα που χρειάζεσαι, είναι να κάνεις δουλειές σπιτιού.

Η καλή μου Roomba, όχι μόνο δίνει τη δυνατότητα να προγραμματιστεί ώστε να ξεκινήσει συγκεκριμένη ώρα τη δουλίτσα της, αλλά μετά από κάθε καθαρισμό γίνεται όλο και πιο έξυπνη! Κάπως έτσι, μπορεί να αποφεύγει καλώδια και ακαθαρσίες ζώων που μπορεί να υπάρχουν στο πάτωμα – όσοι έχετε κατοικίδια θα τη λατρέψετε – ενώ με το σύστημα καθαρισμού 3 σταδίων που διαθέτει (διπλές λαστιχένιες βούρτσες πολλαπλών επιφανειών, περιστρεφόμενη πλευρική βούρτσα και 10πλάσια ισχύ αναρρόφησης) υπόσχεται άψογο αποτέλεσμα σε πολύ λιγότερο χρόνο. Μάλιστα μέσω της εφαρμογής iRobot Home, όχι μόνο μπορείς να προγραμματίσεις την ώρα που θα καθαρίσει αλλά να επιλέξεις και τα δωμάτια που εσύ θέλεις. Επιπλέον, διαθέτει αυτόματο κάδο συλλογής, Clean Base® με νέο σχεδιασμό που εναρμονίζεται απόλυτα στην αισθητική κάθε σπιτιού και Οπτική Πρόσδεση για βελτιωμένη ολοκλήρωση της αποστολής καθαρισμού. Επίσης, χρησιμοποιεί ειδικές σακούλες AllergenLock™ στις οποίες αδειάζει μόνη της τον κάδο για έως και 60 ημέρες, συγκρατώντας και παγιδεύοντας το 99% της γύρης και της μούχλας.

Μερικά από τα επιπλέον χαρακτηριστικά της, είναι η τεχνολογία iRobot Genius - ανακαλύπτει μόνη της πώς να χειριστεί τα εμπόδια, στέλνοντάς σας μια φωτογραφία, ώστε να πείτε στο ρομπότ να τα αποφύγει ή να καθαρίσει γύρω τους- , η συμβατότητά της με Amazon Alexa και Google Assistant, oι ζώνες μη πρόσβασης αλλά και η τεχνολογία dirt Detect. Τέλος, επαναφορτίζει και συνεχίζει τη δουλειά της από εκεί που την άφησε.

Με λίγα λόγια, το αγαπημένο μου ρομποτάκι Roomba, είναι εδώ με μία και μόνο αποστολή: Να κάνει τη δουλειά σωστά. Ανυπομονώ να την καμαρώσω να τριγυρνάει στο δάπεδο του σπιτιού μου!

Δείτε περισσότερα εδώ