Όταν μπορείς να ξοδέψεις αμέτρητα χρήματα για το σπίτι των ονείρων σου ίσως είναι κάπως λογικό να βγάζεις σε αυτό όλα τα απωθημένα σου μαζεμένα.

Και η Gwen Stefani που πήρε πρόσφατη την απόφαση να εγκαταλείψει το σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς γιατί κάτι πιο απλό και μαζεμένο, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την πραγματικά τεράστια έπαυλη, προκειμένου να βρει αγοραστή.

Έτσι όλοι είδαμε το εσωτερικού του υπερπολυτελούς σπιτιού, το οποίο είναι κυριολεκτικά βουτηγμένο στην υπερβολή. Έντονα μοτίβα σε όλους τους τοίχους, μαρμάρινα πάγκοι και πατώματα παντού, βαριά φωτιστικά, δερμάτινα διαστημικά καθίσματα, κραυγαλέες αντιθέσεις σχεδόν σε κάθε δωμάτιο.

Η έπαυλη εκτείνεται σε 1120 τμ και διαθέτει 7 υπνοδωμάτια, 11 μπάνια (δηλαδή περισσότερα από τα υπνοδωμάτια) και η ιστορία της πάει αρκετά πίσω το παρελθόν, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, η Jennifer Lopez κατοικούσε εκεί από το 2000 έως το 2004.

Τώρα η Stefani ετοιμάζεται να την αποχωριστεί με βαριά καρδιά, για να το κάνει όμως ζητάει το τρελό ποσό των 35 εκατομμυρίων δολαρίων. Δεν είναι σοβαρή.

 

Επιβλητικοί πολυέλαιοι υπάρχουν και στο σαλόνι αλλά και στην τραπεζαρία του σπιτιού.

 

Η μοντέρνα επίπλωση του σαλονιού.

 

Και γυμναστήριο στην έπαυλη.

 

Γήπεδο τέννις.

 

 

Η πισίνα.
TAGS