Τα ξένα μέσα ενημέρωσης και κυρίως εκείνα που έχουν section το οποίο ασχολείται με τα σπίτια και την εσωτερική διακόσμηση έχουν βρει hot θέμα ασχολίας αφού η Rihanna απέκτησε καινούργιο σπίτι και σκοπεύει να φτιάξει εκεί το καταφύγιο της και να εγκατασταθεί μόνιμα στους πιο όμορφους λόφους του Hollywod. 

H τεράστια και μοντέρνα έπαυλη εκτείνεται σε πάνω από 7.000 τετραγωνικά μέτρα και αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, γυμναστήριο, πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων αλλά και ιδιωτική αίθουσα κινηματογράφου τελευταίας τεχνολογίας.

Όλα αυτά είναι αναμενόμενα αν σκεφτεί κανείς την μεγάλη περιουσία της Rihanna αλλά και τον υπερπολυτελή τρόπο ζωής της, οπότε δεν μας κάνει εντύπωση ούτε το ποσό το οποίο έδωσε για το συγκεκριμένο σπίτι το οποίο αγγίζει τα 6 εκατομμύρια δολάρια.

Όταν έχεις πάρα πολλά χρήματα τα ξοδεύεις και με διαφορετικό τρόπο. Κάνοντας όμως κανείς μία νοερή βόλτα στο εντυπωσιακών διαστάσεων σπίτι της τραγουδίστριας από το Barbados νιώθει σαν να βλέπει ηλεκτρονική μακέτα από κάποιο παιχνίδι διακόσμησης σπιτιών στo iPhone. 

Και πραγματικά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ερωτήματα του τύπου «μα καλά, χρειάζεται κανείς ένα τόσο μεγάλο σπίτι για να είναι καλά;» και διάφορες ανάλογες αναζητήσεις. Ο καθένας διαλέγει το σπίτι του έχοντας υπόψιν του της προσωπικές του ανάγκες, οπότε αν η Rihanna ήθελε κάτι τέτοιο καλά έκανε και το απέκτησε.

Το θέμα είναι περισσότερο το τι κάνεις τελικά με τα δεδομένα που σου χαρίζονται. Ναι η πολυτέλεια είναι παρούσα, ναι τα πεντακάθαρα διακοσμητικά είναι εδώ αλλά την ίδια στιγμή θα μπορούσαν να βρίσκονται και οπουδήποτε αλλού. Με λίγα λόγια αυτό το σπίτι θα μπορούσε να ανήκει σε οποιονδήποτε άνθρωπο έχει στην τράπεζα 6 εκατομμύρια δολάρια διαθέσιμα προκειμένου να το αποκτήσει. Η ατίθαση προσωπικότητα που τόσο σκληρά προωθεί η RiRi με κάθε τρόπο μέσα από τα προσεγμένα προφίλ της στα social media είναι παντελώς απούσα, όπως και κάθε αίσθηση σπιτικής ζεστασιάς. Κάτι λείπει από το λουξ σπιτικό της τραγουδίστρια. Κι αυτό είναι η εντύπωση πως πρόκειται πραγματικά για ένα καλοδουλεμένο σπιτικό.

Ρίξε μία ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν και μάλλον θα καταλάβεις ακριβώς τι εννοούμε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAGS