Υπάρχουν και αυτές οι αγοροπωλησίες στον μακρινό κόσμο του Χόλιγουντ. Είναι εκείνες που γίνονται με την ίδια ευκολία που εμείς παραγγέλνουμε brunch σε κάποιο ακριβό μαγαζί της πόλης και μετά το ξεχνάμε λίγο - πολύ, μέχρι την επόμενη φορά.

Στην ίδια λογική η Kendall Jenner που σπάνια βρίσκεται στο ίδιο μέρος για περισσότερες από λίγες μέρες αποφάσισε ότι χρειάζεται ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη για τα μικρά διαστήματα του χρόνου που θα μένει στο Μεγάλο Μήλο, τα οποία δεν ξεπερνούν τη μία εβδομάδα το έτος. 

Κι έτσι υπέγραψε τα συμβόλαια για να αποκτήσει ένα τεράστιο ρετιρέ στην καρδιά της φημισμένης συνοικίας Tριμπέκα μεταξύ Broadway και West Street. ενα πολυτελές διαμέρισμα με συγκλονιστική θέα σε όλη την πόλη και εντυπωσιακούς εσωτερικών χώρους παρά την αδιάφορη, κοινή διακόσμηση που φανερώνει σπίτι το οποίο δεν κατοικείται ιδιαίτερα συχνά.

Το ρετιρέ της Kendall Jenner.

Η αρχή της διαμονής της Kένταλ στο συγκεκριμένο σπίτι έγινε τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε , κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας, και φρόντισε να ενημερώσει τους πάντες για το λαμπερό της απόκτημα στον τομέα των κτηματομεσιτικών με αμέτρητα ποστ στο Instagram. 

To σάιτ διακόσμησης Architectural Digest αναφέρει πως η αξία το διαμερίσματος αγγίζει τα 26 εκατομμύρια δολάρια, ένα ποσό που ακούγεται λογικό αν λάβει κανείς υπόψη του τις πάντα υπερβολικές επιλογές ολόκληρης της οικογένειας Kardashian - Jenner.

To σπίτι διαθέτει συνολικά 7 εξωτερικούς χώρους με εντυπωσιακή θέα.
Tα πάντα στο διαμέρισμα είναι διακοσμημένα στους τόνους του λευκού και του χρυσού.

 

Η Κendall αράζει σε μία από τις πολλές βεράντες της.

 

Το διάσημο μοντέλο αγόρασε το σπίτι για να μένει συνολικά 1 περίπου εβδομάδα το χρόνο.

 

Σύμφωνα με τo Αrchitectural Digest οι εξωτερικοί χώροι είναι ιδανικοί για κάθε εποχή αφού έχουν θερμαινόμενα πατώματα και σόμπες παντού.
TAGS