Μην παίρνεις πολύ στα σοβαρά εκείνους που λένε ότι θέλουν να γίνουν καλλιτέχνες γιατί θέλουν μία ζωή πιο ελεύθερη, χωρίς προγράμματα, χωρίς πίεση και χωρίς ωράρια. Σχεδόν οι πάντες γνωρίζουν πως για να είσαι πετυχημένος στη δουλειά σου, ακόμα κι αν είσαι συγγραφέας, ηθοποιός, σκηνοθέτης ή εικαστικός, εκτός από ταλέντο, είναι απαραίτητο να έχεις οργάνωση, πειθαρχία και, ναι, ωράριο εργασίας. Άλλωστε τα έχει πει ακόμα και ο Διονύσης Σαββόπουλος στο υπέροχο τραγούδι του «Νέο Κύμα»: «Έβαλα ωράριο εργασίας, όπως κάνουν όλοι οι συνάδελφοι με πείρα, συγγνώμη που τους αποπήρα». 

Και η Μάργκοτ Ρόμπι, που αυτή τη στιγμή είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ, μοιάζει να ξέρει πολύ καλά πως αν θέλει να συνεχίσει να έχει αυτή τη τροχιά στην καριέρα της χρειάζεται να δουλέψει με συγκέντρωση και επαγγελματισμό.

Γι'αυτό ίδρυσε την εταιρία LuckyChap Enertainment η οποία εκτός από το ότι συμμετέχει σε κάποιες παραγωγές του Χόλιγουντ, ασχολείται με τα πνευματικά δικαιώματα της ηθοποιού, τα συμβόλαια της, τα σενάρια που φτάνουν στα χέρια της και γενικότερα με οτιδήποτε προηγείται της εμφάνισης της στην μεγάλη οθόνη.

Η ηθοποιός άνοιξε λοιπόν τις πόρτες του ολοκαίνουργιου, εκλεπτυσμένου, εντυπωσιακού γραφείου της (στο οποίο περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της) το οποίο θα μπορούσε άνετα να είναι ένα πλήρες εξοπλισμένο διαμέρισμα. 

Η Ρόμπι μας ξεναγεί, παρέα με την πιο στενή της συνεργάτη, στην ζηλευτή κουζίνα του γραφείου, στον προσωπικό της χώρο, αλλά και στο μπάνιο το οποίο διαθέτει από προϊόντα ομορφιάς μέχρι ντους.

Δες το βίντεο.

Aκολουθήστε το WomanTOC στο Ιnstagram 

TAGS