Η Μιράντα Κερ λατρεύει τη γιόγκα, την υγιεινή διατροφή, τα μεγάλα, φωτεινά, χαλαρωτικά δωμάτια και το λευκό χρώμα. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από προφανές αν παρακολουθεί κανείς ένα παλαιότερο βιντεο της στο οποίο παρουσίαζε όλο περηφάνια το μοντέρνο, λευκό μπάνιο της, το οποίο, ούτε λίγο ούτε πολύ, βρίσκεται μέσα στο ευρύχωρο υπνοδωμάτιο της. 

Αυτή της την αγάπη για τη διακόσμηση και για τις ήσυχες, λιτές γραμμές αποφάσισε να την πάει ένα βήμα παραπέρα, λανσάροντας την δική της σειρά επίπλων σε συνεργασία με την εταιρεία Universal Furniture.

Η Κερ μίλησε, μάλιστα, αναλυτικά για την απόφαση της να ασχοληθεί με τον σχεδιασμό επίπλων, λέγοντας πως η δημιουργία ενός ιδανικού χώρου ήταν πάντα ένα μεγάλο ζητούμενο για την ίδια.

Όπως εξηγεί, εάν κάποιος αναρωτιέται ποια είναι τα τρία συστατικά ενός τέλειου δωματιού τότε η ίδια έχει ανακαλύψει την σωστή απάντηση. «Αγάπη, χαρά και ευτυχία».

Η Μιράντα υποστηρίζει ότι το να ζεις σε έναν αληθινά όμορφο χώρο μπορεί να σε βοηθήσει και να σε πουσάρει σε όλους τους τομείς της ζωής σου και αυτός είναι ο λόγος που εκείνη δίνει ξεχωριστή προσοχή στο συγκεκριμένο κομμάτι της καθημερινότητας της.

Και, σύμφωνα με την ίδια, η πολυτέλεια στο σπίτι μας ποτέ δεν είναι αρκετή. Μάρμαρο, μέταλλο και χρυσές λεπτομέρειες, μαζί με το λευκό να κυριαρχεί παντού, είναι τα στοιχεία που επικρατούν στη συλλογή της Κερ η οποία μας δίνει ιδέες και για τον δικό μας χώρο.

Η Μιράντα Κερ ανακοίνωσε την κυκλοφορία της σειράς επίπλων με μία ανάρτηση στο ίνσταγκραμ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Μερικά δείγματα από τη νέα συλλογή της Μιράντα Κερ

Δες το εδώ

Δες το εδώ

 Δες το εδώ

Δες το εδώ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS