Είναι μία από τις αγαπημένες Ελληνίδες παρουσιάστριες και μία από τις πιο γοητευτικές γυναίκες της σόουμπιζ. Ο λόγος για τη Μαρία Μπακοδήμου, η οποία έχει καταφέρει να καθιερωθεί με το χιούμορ, τον έξυπνο λόγο της και το κομψό της παρουσιαστικό, μιας και θεωρείται ιδιαίτερα καλοντυμένη. Μάλιστα την αγάπη της για τη μόδα, τα τελευταία χρόνια την έκανε επάγγελμα, μέσα από το σχέδιο μόδας και το «Μary Mary Shop», για το οποίο είναι ιδιαίτερα περήφανη.

Εκτός φυσικά από πετυχημένη επαγγελματίας, η Μαρία Μπακοδήμου είναι και μία τρυφερή μητέρα, παρόλο που πλέον οι δύο της γιοι, Νικήτας και Άρης έχουν πια μεγαλώσει και εκτίουν τη στρατιωτική τους θητεία.

Η περήφανη μαμά, φροντίζει να περνάει αρκετές ώρες με τα παιδιά της, απαθανατίζοντάς τα, σε διάφορα σημεία του εντυπωσιακού σπιτιού της. Η ίδια μάλιστα, λόγω καραντίνας, πέρασε αρκετό χρόνο στον υπέροχο και στυλάτο χώρο της, τον οποίο φρόντισε να μας δείχνει κάθε τόσο, μέσα από δημοσιεύσεις και stories στο Instagram.

Η ίδια μάλιστα, λόγω καραντίνας, πέρασε αρκετό χρόνο στον υπέροχο και στυλάτο χώρο της, τον οποίο φρόντισε να μας δείχνει κάθε τόσο, μέσα από δημοσιεύσεις και stories στο Instagram.

Μοντέρνα τέχνη στους τοίχους, εντυπωσιακά έπιπλα και βιβλία παντού, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του σαλονιού της, ενώ στην κουζίνα της, στην οποία περνά αρκετές ώρες της ημέρας, κυριαρχεί το λευκό, μιας και είναι ιδιαιτέρως φωτεινή. Το highlight ωστόσο του σπιτιού, είναι αναμφισβήτητα ο τεράστιος κήπος με γκαζόν, στον οποίο η αγαπημένη παρουσιάστρια χαλαρώνει παρέα με τον σκύλο της τον Μικέ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: NDP

TAGS