Οι πελάτες της JYSK θα πρέπει να περιμένουν πολύ δυνατές προσφορές με κέρδος μέχρι και 75% την περίοδο που η Black Friday (Μαύρη Παρασκευή) θα «χτυπήσει» τα καταστήματα της JYSK, της δανέζικης αλυσίδας ειδών για το σπίτι, στις 25 Νοεμβρίου.

Αυτή θα είναι η τέταρτη χρονιά Black Friday στη JYSK παγκοσμίως (και δεύτερη στην Ελλάδα) και φέτος, στις 25 Νοεμβρίου αναμένεται νέο ρεκόρ προσέλευσης πελατών.

Προκειμένου η JYSK να δώσει σε ακόμα περισσότερους πελάτες την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τις πιο σημαντικές προσφορές, η JYSK, για μια ακόμα χρονιά επεκτείνει για όλο το διάστημα 24-27 Νοεμβρίου, τη διάρκεια ισχύος των «Black Friday» προσφορών της.

«Από την πρώτη χρονιά που παρουσιάσαμε την Black Friday το 2013, το ενδιαφέρον των πελατών μας αυξάνεται συνεχώς. Σε μόλις τρία χρόνια, έχουμε εξαπλασιάσει τον τζίρο μας τη συγκεκριμένη ημέρα ενώ η εβδομάδα που περιλαμβάνει την Black Friday είναι για εμάς μακράν η μεγαλύτερη από πλευράς πωλήσεων εβδομάδα του έτους. Φέτος αναμένουμε νέα ρεκόρ για ένα ακόμα λόγο, ότι οι προσφορές θα είναι σε ισχύ μέχρι το τέλος της εβδομάδας» λέει ο Niels Veien, Executive Vice President Πωλήσεων, Marketing και E-Business της JYSK Nordic.

Για τη JYSK, η Black Friday, η οποία ξεκίνησε από τις Η.Π.Α., είναι μια παγκόσμια ενέργεια που θα τρέξει και στις 19 χώρες της Σκανδιναβίας, της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και την Κίνα, όπου η JYSK Nordic έχει καταστήματα.

Το e-shop, JYSK.gr θα είναι στο ίδιο «Black» κλίμα στη διάρκεια της Black Friday ενώ για πρώτη φορά η JYSK θα λανσάρει την Cyber Monday (Διαδικτυακή Δευτέρα) αμέσως μετά το Σαββατοκύριακο της Black Friday με προσφορές σε προϊόντα που είναι αποκλειστικά διαθέσιμα online και δεν διατίθενται στα φυσικά καταστήματα της JYSK.

Για πρώτη φορά, από Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έως και Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, το e-shop JYSK.gr θα λανσάρει τη Cyber Monday με προσφορές 25% σε προϊόντα που είναι διαθέσιμα μόνο online.

Δείτε μερικά προϊόντα JYSK στις τωρινές τιμές: 

Δείτε το εδώ

ΜΑΞΙΛΑΡΙ FLADSTJERNE 30X30CM ΔΙΑΦ. 3,99€/ΤΕΜ

Δείτε το εδώ

ΔΕΝΤΡΟ Μ/ΦΩΤΑΚΙΑ MOLDAVIT Υ45CM Μ/64 LED 12,99€/ΤΕΜ

Δείτε το εδώ

ΚΗΡΟΠΗΓΙΟ ANGELIT Υ6CM ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΔΙΑΦΟΡΑ 1,99€/ΤΕΜ
TAGS