Η εντυπωσιακή έπαυλη που είχε αποτελέσει σκηνικό της πριβέ γαμήλιας δεξίωσης του πρίγκιπα Χάρι και της δούκισσας Μέγκαν Μαρκλ σύντομα θα γίνει το νέο τους σπίτι. Το ζευγάρι αναμένεται να μετακομίσει στη λεγόμενη Έπαυλη Φρόγκμορ, στο βασιλικό κτήμα του Ουίνδσορ, πριν από τη γέννηση του μωρού του την άνοιξη. Στο μεταξύ, η μεγαλειώδης αυτή αγροικία, που χρονολογείται από το 1680, θα ανακαινιστεί και, μεταξύ άλλων, θα υποδεχτεί βρεφικό δωμάτιο και γυμναστήριο.

Στο κτήμα του Ουίνδσορ το ζεύγος θα είναι πιο απομονωμένο από ό,τι στο Νότιγχαμ, ωστόσο θα έχει σε σχετικά κοντινή απόσταση μερικούς από τους φίλους του, όπως ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ, από τους οποίους θα τους χωρίζει διαδρομή μισής ώρας με το αυτοκίνητο, και ο Σερ Έλτον Τζον, που έχει ένα κτήμα-οικογενειακή κληρονομιά στο Ουίνδσορ από το 1975.

Δες φωτογραφίες από το εσωτερικό του κτήματος.

Η Έπαυλη Φρόγκμορ στο κτήμα του Ουίνδσορ χρονολογείται από το 1680.
Στο παρελθόν λειτούργησε ως εξοχική κατοικία για μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως για τον βασιλιά Γεώργιο και τη βασίλισσα Ελισσάβετ.
Ανάμεσα στα πιο εντυπωσιακά δωμάτια της έπαυλης είναι το λεγόμενο Λιλά Καθιστικό με τις ολάνθιστες διακοσμητικές παραστάσεις.
Στο εσωτερικό του κτήματος υπάρχουν ερείπια παλαιότερων κτισμάτων όπως το εικονιζόμενο σε σχέδιο του James Wyatt και γοτθικό ρυθμό.

Απόλαυσε παρακάτω ένα βίντεο που σε ξεναγεί στη νέα κατοικία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, αλλά και στην ιστορία του κτήματος του Ουίνδσορ.

Πηγή φωτογραφιών: www.royal.uk

 

 

TAGS