Σαν να μη μας έφταναν οι πειρασμοί με τους οποίους μας φέρνουν καθημερινά αντιμέτωπες τα Zara, έχουμε και τα Zara Home να μας προκαλούν να καταθέσουμε όλο το μηνιάτικο στο ταμείο τους. Είναι αυτό το μοναδικό χάρισμα που έχουν τα κομμάτια τους, να συνδυάζουν τον εμπνευσμένο, φινετσάτο σχεδιασμό με το προσιτό κόστος. Να δείχνουν πολυτελή, ενώ ταυτόχρονα δεν κοστίζουν πολύ ακριβά - ή τουλάχιστον κοστίζουν λιγότερο από άλλα, επώνυμα προϊόντα. Να φαίνονται τρέντι, ενώ ταυτόχρονα είναι διαχρονικά - μπορούμε δηλαδή πολύ άνετα να τα φανταστούμε να εγκαθίστανται στη διακόσμησή μας για πολλά-πολλά χρόνια.

Αυτή η εποχή συνοδεύεται από μια διάθεση ανανέωσης, που ξεκινά από την γκαρνταρόμπα και επεκτείνεται μέχρι το σπίτι μας. Στην τελευταία περίπτωση, το Zara Home γίνεται σύμμαχός μας, προτείνοντας αντικείμενα που θα προσθέσουν σε κάθε δωμάτιο, αλλά και στους εξωτερικούς χώρους, μια πινελιά κομψότητας και φαντασίας. Όπως είναι το κηροπήγιο παρακάτω, που ισορροπεί ανάμεσα στο κλασικό και το μοντέρνο, μίνιμαλ στυλ. Ή το πλεκτό πουφ, που μας ξανασυστήνει το βελονάκι της γιαγιάς.

Μετά κόπων και βασάνων λοιπών, ξεχωρίσαμε επτά από τις ομορφότερες φετινές προτάσεις των Zara Home. Μια μικρή μόνο εικόνα των πειρασμών που κρύβει η φετινή κολεξιόν. Κάνε scroll down με δική σου ευθύνη.

Δες επτά κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις.

Δες το εδώ.

Στήριγμα από ρατάν, www.zarahome.com, 45.99 €

Δες το εδώ.

Κάλυμμα μαξιλαριού με λεμόνια, www.zarahome.com, 35.99 €

Δες το εδώ.

Πήλινο σερβίτσιο, www.zarahome.com, από 6.99 €

Δες το εδώ.

Σουπλά κατσαρόλας από διάτρητο ξύλο, www.zarahome.com, 9.99 €

Δες το εδώ.

Πουφ με πλεκτό σχέδιο, www.zarahome.com, 49.99 €

Δες το εδώ.

Κηροπήγιο ρεσό με λαβή, www.zarahome.com, 12.99 €

Δες το εδώ.

Γαλάζιος στρογγυλός καθρέπτης, www.zarahome.com, 35.99 €

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram.

Κεντρική φωτό: @apartmenttherapy


 

TAGS