Μπορεί η Airbnb να φημίζεται για τις φθηνές επιλογές σπιτιών που προσφέρει στους ταξιδιώτες, όμως εάν ψάξει κανείς λίγο καλύτερα και δη, χωρίς περιορισμό χρημάτων, θα βρει τα πιο μαγικά σπίτια στον πλανήτη.

Εκείνο που ξεπερνάει όλα τα υπόλοιπα σε τιμή αλλά και πολυτέλεια, βρίσκεται στο Σαν Φρανσίσκο και μοιάζει με πραγματικό παλάτι που σύντομα θα μετατραπεί στο πιο όμορφο boutique ξενοδοχείο των ΗΠΑ.

Λέγεται ότι η Payne Mansion του Σαν Φρανσίσκο δημιουργήθηκε το 1881

Αυτό το «μικρό παλάτι» που για λίγο καιρό ακόμη θα κοστίζει 10.000 δολάρια το βράδυ, μετατρέπεται σε ένα ξενοδοχείο που εκτός από την πολυτέλεια των δωματίων του, έχει και τη μεγάλη προϊστορία μιας εντελώς διαφορετικής εποχής, της οποίας έχει καταφέρει να κρατήσει το στυλ ακόμη και σήμερα. Σύμφωνα με το περιοδικό Fortune, αυτό το ξενοδοχείο θα παρέχει στους φιλοξενούμενούς του και ένα εστιατόριο in house που θα επικεντρώνεται στη γαλλική κουζίνα.

Η μόνη βικτωριανή κατοικία που σώθηκε από το σεισμό του 1906

Η Payne Mansion του Σαν Φρανσίσκο που λέγεται πως δημιουργήθηκε το 1881, θα μετονομαστεί σε Mansion on Sutter και θα ανοίξει τις πόρτες και τα δωμάτιά της στο κοινό αυτό το Φθινόπωρο.

Μετά από ένα μικρό sneak peek που είχε το Fortune, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως ένα από τα πιο αναπάντεχα σημεία του ξενοδοχείου, πέρα από την προ-Βικτωριανή του γοητεία και την εξαιρετική του διακόσμηση, είναι πως μετά τον μεγάλο σεισμό του 1906, είναι η μόνη Βικτωριανή κατοικία του Σαν Φρανσίσκο που δεν καταστράφηκε.

Δείτε ένα βίντεο:

Πηγή: cnn.gr

TAGS