Πριν από τα χρώματα, τα αντικείμενα, τους συνδυασμούς που προσέχουμε σε έναν χώρο, η πρώτη και πλέον ενστικτώδης αίσθηση που μας αφήνει είναι το άρωμά του. Αυτό οι celebrities το γνωρίζουν πολύ καλά, έτσι επιλέγουν αρώματα σπιτιού με την ίδια φροντίδα που θα τα διάλεγαν και για το σώμα τους. Και αν κάποιος τους ζητήσει να αποκαλύψουν το αγαπημένο τους brand, έχουν στην άκρη των χειλιών τους τα πολυτελή κεριά Diptyque. Οι περιγραφές που κάνουν για κάθε ένα από τα προϊόντα της σειράς είναι τουλάχιστον εγκωμιαστικές.

H Μέγκαν Μαρκλ, για παράδειγμα, λατρεύει το Diptyque Figuier και προτού γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας και απενεργοποιήσει τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, δήλωνε συχνά την αγάπη της για τη γαλλική αυτή εταιρεία. Μάλιστα, εκπρόσωπος της Diptyque είπε στο InStyle ότι ο βασιλικός γάμος αρωματίστηκε με «φρέσκα και φλόραλ» κεριά από τον συγκεκριμένο οίκο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Αρωματικό κερί Diptyque Figuier, www.net-a-porter.com, €78.00

Την ίδια σειρά προϊόντων επιλέγει και η Μπιγιονσέ και συγκεκριμένα το αρωματικό κερί Diptyque Opoponax. «Ακόμα και όταν λείπω, υπάρχει πάντα κάποιος να ανάβει ένα τέτοιο κερί στο σπίτι γιατί επιστρέφοντας μου αρέσει να νιώθω το άρωμά του στο μαξιλάρι μου».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Αρωματικό κερί Diptyque Opoponax, www.atticabeauty.gr, 52,50 €

Η Βικτόρια Μπέκαμ, από την άλλη, ψηφίζει το Diptyque Green Figuier. «Το κατάστημα-ναυαρχίδα μου στην Dover Street θέλει να ξυπνήσει όλες τις αισθήσεις και το άρωμά του είναι ένα αληθινά σημαντικό μέρος της εμπειρίας shopping» είπε στο The Cut. «Σταδιακά, το Diptyque’s Figuier Vert έγινε το εμβληματικό μας – γιατί όποιος μπαίνει στο κατάστημα μιλάει για την εκπληκτική μυρωδιά του, χάρη σε αυτό το κερί. Αγαπώ τη ζεστασιά του ξύλου της συκιάς τόσο πολύ, που συχνά ανάβω ένα και στο γραφείο μου».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Αρωματικό κερί Green Figuier Diptyque, www.net-a-porter.com, €68.00

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: @apartmenttherapy

TAGS