Εσύ κρυώνεις, αυτός όχι. Αυτός κρυώνει, εσύ όχι. Είναι μία από αυτές τις ημέρες του μήνα, δεν έχεις ησυχία και δεν σε καταλαβαίνει κανείς… Μπορεί το κινητό να δώσει λύση και σε αυτό το πρόβλημα;  

Η απάντηση ακολουθεί…

Σήμερα σχεδόν τα πάντα είναι σήμερα συνδεδεμένα -με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- με το κινητό μας.

Το τελευταίο οχυρό ήταν στην κρεβατοκάμαρα αλλά μόλις έπεσε και αυτό γιατί το «eight» είναι το πρώτο θερμαινόμενο υπερ-στρώμα που συνδέεται με smartphone και αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνουμε τον ύπνο μας.

 

Ξεκινάει να λειτουργεί λίγο πριν κοιμηθούμε και κατά τη διάρκεια της νύχτας αλλάζει την θερμοκρασία ή και κλείνει εντελώς

Εχει αισθητήρες με τους οποίους παρατηρεί τη θερμοκρασία, την υγρασία, τους θορύβους το φως στο χώρο αλλά και το πώς κοιμόμαστε, αν στριφογυρνάμε κλπ για να διαμορφώνει τη λειτουργία του και να προσφέρει τη θερμότητα που χρειαζόμαστε για έναν υπέροχο ύπνο και όχι για νύχτες αγωνίας και ιδρώτα. Το καλύτερο; Λειτουργεί ξεχωριστά με ρυθμίσεις σε κάθε πλευρά!

Το ίδιο στρώμα είναι εξοπλισμένο και με πολλούς ακόμα αισθητήρες για να καταγράφει το πόσο σωστός και ήσυχος είναι ο ύπνος μας και να μας δίνει συμβουλές για τη βελτίωσή του.

Ξεκινάει να λειτουργεί λίγο πριν κοιμηθούμε και κατά τη διάρκεια της νύχτας αλλάζει την θερμοκρασία ή και κλείνει εντελώς ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν κάτω αλλά και έξω από τα σεντόνια. Ακόμα πιο εντυπωσιακά, σε σπίτια με ψηφιακούς wifi θερμοστάτες, συνεργάζεται ιδανικά μαζί τους για να γνωρίζει τη θερμοκρασία στόχο στο περιβάλλον και να μην λειτουργεί άσκοπα.

Το τελευταίο οχυρό ήταν στην κρεββατοκάμαρα αλλά μόλις έπεσε και αυτό γιατί το «eight» είναι το πρώτο θερμαινόμενο υπερ-στρώμα που συνδέεται με smartphone

Το ίδιο στρώμα είναι εξοπλισμένο και με πολλούς ακόμα αισθητήρες για να καταγράφει το πόσο σωστός και ήσυχος είναι ο ύπνος μας και να μας δίνει συμβουλές για τη βελτίωσή του.

Σίγουρα, άλλη μία connected συσκευή στο κινητό μας δεν ήταν στα σχέδιά μας για το 2016.

Ωστόσο, όταν η λύση που προσφέρει είναι τόσο απαραίτητη, ίσως να αξίζει τον κόπο. Στο κάτω-κάτω της γραφής περνάμε πολλές ώρες στο κρεβάτι μας και ο σωστός ύπνος μας δίνει δύναμη για να αντέξουμε την επόμενη ημέρα.

TAGS