Μπορεί ξεφυλίζοντας τα ιλουστρασιόν περιοδικά να βλέπουμε μεγάλες, φωτεινές κρεβατοκάμαρες όπου βασιλεύει η τάξη και τίποτα δεν μοιάζει να περισσεύει ωστόσο όλοι ξέρουμε πως η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Που πάει να πει ότι οι περισσότεροι από εμάς καλούνται καθημερινά να τα βγάλουν πέρα με ένα σχετικά μεσαίων διαστάσεων δωμάτιο όπου πρέπει να χωρέσουν από σεντόνια και προσωπικά αντικείμενα μέχρι ρούχα και καλλυντικά. Κι όλα αυτά απόλυτα οργανωμένα και καθόλου στριμωγμένα. Όχι και το πιο εύκολο task του κόσμου.

Η λύση είναι γνωστή και λέγεται εξοικονόμηση χώρου όταν όμως επιχειρείς να χωρέσεις ρούχα και παπούτσια σε όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο τότε σίγουρα κινδυνεύουν να φθείρεις την ποιότητα τους. Αυτό λοιπόν που χρειάζεσαι είναι ένα προϊόν το οποίο θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τη ντουλάπα σου με τέτοιο τρόπο ώστε και να εξοικονομήσεις χώρο αλλά και να διατηρήσεις τα πράγματα σου στη θέση τους χωρίς να τα στριμώξεις απελπιστικά.

Με μία υφασμάτινη κρεμάστρα με θήκες όπως αυτές που υπάρχουν στα ΙΚΕΑ θα κρεμάσεις στις πόρτες της ντουλάπας σου ή στη ράγα από παπούτσα μέχρι φουλάρια και ζώνες χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα, αφού κοστίζει μόλις 5 ευρώ.

Δες το έδω

SKUBB Hanging shoe organizer w/16 pockets, white $4.99

Εναλλακτικα΄μπορείς να ρίξεις μία ματιά στα παρακάτω αντικείμενα οργάνωσης, από κρεμάστρες πολλαπλών χρήσεων μέχρι κουτιά και κρεμαστά υφασμάτινα ραφάκια που χωράνε τα πάντα.

Δες το εδώ

KOMPLEMENT Multi-use hanger, gray $5.99

Δες το εδώ

SKUBB Box, set of 6, light blue $6.99

Δες το εδώ

SVIRA Hanging storage with 7 compartments, gray, white stripe $11.99

 

 

TAGS