Είδαμε το απόλυτο, σουηδικό, λευκό, το ρομαντικό φλοράλ, το σύγχρονο ασπρόμαυρο και τα κλασικά παλ χρώματα: το μπάνιο είναι για πολλούς κομβικό σημείο ενός σπιτιού, αλλά τα trends στη διακόσμησή του παρέμεναν κάπως αναμενόμενα. Μέχρι τώρα.

Μια νέα, σέξι τάση υπόσχεται να σε γοητεύσει και να δώσει στο χώρο σου μια πιο «ενήλικη» αύρα και σαγήνη. Ποια είναι αυτή; Η κροκό ταπετσαρία στους τοίχους.

Σε γήινη απόχρωση

Το animal print στην ανάγλυφη, πιο αληθινή μορφή του πρωταγωνιστεί στο χώρο και τον κατακτά- τα έπιπλα γίνονται απλώς μικρές προσθήκες που υπακούν σε εκείνο.

Καθρέφτες με χρυσές λεπτομέρειες φωτίζουν το σκούρο φόντο

Η υποβολή επιτυγχάνεται και με άλλα στοιχεία. Σκοτεινοί τόνοι όπως το βαθύ μπλε, το μωβ, το γήινο μπεζ και το μαύρο, φωτίζονται από έπιπλα με χρυσά στοιχεία, άλλες υφές όπως μάρμαρο, αλλά και έξυπνα τοποθετημένα φώτα, ώστε να δημιουργούν ατμόσφαιρα.

Το μάρμαρο συμπληρώνει ιδανικά το animal print

Ενδιαφέροντες τρόπους να υιοθετήσεις την τάση θα βρεις στο Pinterest, αλλά μιας και πρόκειται για μια τολμηρή τάση, το να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη είναι ίσως η βασική προϋπόθεση για να δημιουργήσεις την ατμόσφαιρα που επιδιώκεις.

Τα λουλούδια είναι μια απρόσμενη, αλλά ιδιαίτερη προσθήκη
Το απόλυτο μαύρο είναι ιδιαίτερα επιβλητικό στο χώρο

 

TAGS