Πώς να συνδυάσεις τη μοντέρνα διακόσμηση με τα κλασικά στοιχεία και να πετύχεις το απόλυτο eclectic στυλ, το οποίο είναι ό,τι πιο πολυπόθητο υπάρχει σε decor. Η σχεδιάστρια Allison Willson της εταιρίας Sarah Richardson Design μας δείχνει πώς ανακαινίστηκε το σπίτι της για να αγκαλιάσει τη νέα της οικογένεια.

Δείτε πώς διατηρεί τη γοητεία ενός Εδουαρδιανού κτηρίου, του 1906, προσθέτοντας vintage κομμάτια και σύγχρονες, ενημερωμένες πινελιές για την τέλεια μίξη μεταξύ παλαιών και νέων. Το σπίτι είναι σε μεγάλο βαθμό παραδοσιακό, αλλά παιχνιδιάρικες, σύγχρονες προσθέσεις ζωντανεύουν τον χώρο. Μια κουβέρτα-δήλωση στο σαλόνι προσθέτει χρώμα στην ουδέτερη παλέτα, ενώ το μαρμάρινο τζάκι «ντύνεται» με μία γκραβούρα από μολύβι.

Η κουζίνα φωτίζεται από ορείχαλκο και μαρμάρινο πλακάκι και τα μπάνια ακολουθούν την χρωματική ομοιομορφία και την παρόμοια βιομηχανική αισθητική. Το επικρατέστερο χρώμα στο σπίτι είναι το χαλαρωτικό γκρίζο, και όταν συνδυάζεται με τα βελούδινα, άνετα έπιπλα, δημιουργεί έναν απολαυστικό χώρο τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ενήλικες. 

Δείτε το αναλυτικό βίντεο εδώ και γεμίστε έμπνευση:

 

TAGS