ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

5 απλοί τρόποι για να βάλεις σε τάξη τα καλλυντικά σου. Ακολούθησε τους

Το να συμμαζέψεις το χάος του νεσεσέρ σου μπορεί να φαίνεται βουνό αλλά ίσως πρέπει να σταματήσεις να το αναβάλεις. Βάλε τάξη σε 5 απλά βήματα με τη νέα χρονιά

 5 απλοί τρόποι για να βάλεις σε τάξη τα καλλυντικά σου. Ακολούθησε τους

Το χάος που περιφέρουμε όλες μας ανάμεσα στο κομοδίνο μας, τα νεσεσέρ μας και το μπάνιο μας βρίσκει τέλος με μία απλή μέθοδο τακτοποίησης σε 5 απλά βήματα. Ακολούθησε τα και εσύ.

1. Πρώτα απ' όλα η καθαριότητα.

Το να μαζέψεις απλά όλα τα καλλυντικά σου σε ήδη υπάρχοντα και χρησιμοποιημένα νεσεσέρ καλλυντικών δεν βάζει τέλος στο χάος, απλά συγκαλύπτει τη μεγάλη ακαταστασία. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να καθαρίσεις πολύ προσεκτικά όλες τις επιφάνειες που χρησιμοποιείς όταν βάφεσαι ή παραποιείσαι τον εαυτό σου όπως και όλα τα τσαντάκια μέσα στα οποία φυλάς τα καλλυντικά ή τις κρέμες σου. Έτσι θα κάνεις μία νέα, πεντακάθαρη αρχή και θα βρίσκεις πιο εύκολα που είναι το κάθε τι.

2. Βάλε στίκερ.

Ένας απλός τρόπος για να ξέρεις τι έχει το κάθε βαζάκι είναι το να κολλήσεις αυτοκολλητάκια στα οποία θα αναγράφεις ποιο είναι το περιεχόμενο το καθενός από αυτά. Μην βαριέσαι, θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις χώρο αλλά και χρόνο κάθε φορά που ψάχνεις να βρεις εκείνη την ξεχασμένη σκιά ματιών που δεν θυμάσαι καν σε ποιο κουτάκι βρίσκεται ή μία ήδη ανοιγμένη μάσκα προσώπου.

 5 απλοί τρόποι για να βάλεις σε τάξη τα καλλυντικά σου. Ακολούθησε τους

3. Δώσε βάση στα πινέλα.

Αν έχεις βαρεθεί να αγοράζεις καινούργια πινέλα,είτε γιατί σχεδόν κάθε φορά που πας να τα χρησιμοποιήσεις κάποια λοσιόν ή λάδι είχε τρέξει πάνω τους είτε επειδή είναι ήδη πολύ λερωμένα από σκιές ματιών και ρουζ; Κάνε τα βασικά για να τα προστατέψεις αρχίζοντας από το να τα οργανώσεις σε διαφορετικό μέρος από τα υπόλοιπα καλλυντικά σου. Έτσι θα τα ξεχωρίζεις ευκολότερα και δεν θα διατρέχεις τον κίνδυνο του να τα βρίσκεις συνέχεια λερωμένα.

4. Όλα για τα μαλλιά μου.

Όλες έχουμε αμέτρητα κοκαλάκια, πιαστράκια και τσιμπιδάκια για τα μαλλιά μας, τα οποία καταλήγουμε να μην φοράμε ποτέ. Αυτό συμβαίνει επειδή τις περισσότερες φορές βρίσκονται όλα μαζί πεταμένα στον πάτο κάποιου παλιού καλαθιού ή νεσεσέρ κάτι που δεν μας βοηθά με τίποτα να τα εντοπίσουμε. Γι' αυτό αγόρασε 2-3 μικρά κουτάκια και χώρισε τα σε κατηγορίες. Αλλού τα κοκαλάκια, αλλού οι στέκες και αλλού τα τσιμπηδάκια. Την επόμενη φορά που θα σκεφτείς να φορέσεις κάτι τουλάχιστον θα ξέρεις που βρίσκεται.

5. Ώρα για τα σημαντικά.

Και τώρα ας μιλήσουμε για το πώς θα οργανώσεις τα προϊόντα ομορφιάς σου, αφού η σωστή κατανομή είναι πραγματικά το παν. Βήμα πρώτο: Ξεχώρισε τα καλλυντικά που χρησιμοποιείς καθημερινά και βαλ'τα σε ένα μικρό νεσεσεράκι το οποιό θα μπορείς να κουβαλάς κάθε μέρα μαζί σου στη τσάντα σου. Βήμα δεύτερο: Όσα περισσέψουν είναι αυτά που δεν χρειάζεσαι άμεσα κι έτσι μπορούν να τακτοποιηθούν σε μεγαλύτερα κουτιά στο μπάνιο σου. Οργάνωσε αλλού τα κραγιόν, αλλού τις πούδρες και αλλού τα μολύβια ματιών και μην ξαναχάσεις ποτέ τίποτα. Απλό.

Read Next

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.

19 Απρ 2024

Womanity: 54 Ελληνίδες tattoo artists γιορτάζουν τη θηλυκή πλευρά της δερματοστιξίας στην HeartbeatInk Gallery

Η HeartbeatInk Gallery, του σύμπαντος του πρώτου περιοδικού για το tattoo στην Ελλάδα, δίνει το βήμα σε 54 γυναίκες tattoo artists να προβάλουν την τέχνη τους.

Περισσότερα από

Life

19 Απρ 2024

Τα Μαθήματα της Μπλάγκα: Η ταινία της εβδομάδας που ενθουσίασε τους κριτικούς

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο Κάρλοβι Βάρι για μια συναρπαστική μελέτη χαρακτήρα και ένα λιτό, μα διεισδυτικό κοινωνικό θρίλερ πικρής κισλοφσκικής οξυδέρκειας.

18 Απρ 2024

Nueces X Easter | Το πιο όμορφο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Ονειρικά gift boxes με επιλογές από παραδοσιακά εδέσματα του Πάσχα, συνοδευόμενα από τα Nueces signature προϊόντα.

18 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/4

Ένα περιπετειώδες δυστοπικό sc-fi, ένα υποβλητικό arthouse δράμα αλλά και μια νέα ταινία τρόμου προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.

16 Απρ 2024

MALLORY: Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογήςj

Το brand MALLORY THE LABEL αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 συλλογή "NOMAS" στο απόλυτο fashion party της σεζόν.