ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το AQUA Carpatica εντυπωσίασε στο Athens Bar Show

Bρισκόταν αμέσως μετά την είσοδό στον χώρο της Τεχνόπολης και καλωσόριζε τους επισκέπτες, προσφέροντάς τους ένα δροσερό μπουκάλι.

Το AQUA Carpatica εντυπωσίασε στο Athens Bar Show

To ΑQUA Carpatica, το νερό θαύμα από τα Καρπάθια Όρη, ήταν χορηγός του Athens Bar Show 2021 που πραγματοποιήθηκε και φέτος στον ιστορικό χώρο της Τεχνόπολης του δήμου Αθηνών. Ο χώρος της Τεχνόπολης διαμορφώθηκε έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη γιορτή όπου φιλοξένησε τους πιο καταξιωμένους Έλληνες bartenders και τους διασημότερους cocktail guru της παγκόσμιας bar σκηνής.

To AQUA Carpatica βρισκόταν αμέσως μετά την είσοδό στον χώρο της Τεχνόπολης και καλωσόριζε τους επισκέπτες, προσφέροντάς τους ένα δροσερό μπουκάλι Φυσικό Μεταλλικό νερό ή Φυσικώς Ανθρακούχο, το νερό με την ευχάριστη γεύση και χωρίς καμία επίγευση. Στο περίπτερο του AQUA Carpatica εκτός από γευστική δοκιμή, οι επισκέπτες μπορούσαν να μάθουν τα πάντα γύρω από το νερό θαύμα, καθώς και για τη σημασία να προσέχουμε ιδιαίτερα τα επίπεδα νιτρικών στο νερό που πίνουμε, για την υγεία μας. Το AQUA Carpatica έχει μηδέν νιτρικά στο Φυσικώς Ανθρακούχο ή σχεδόν μηδέν στο Φυσικό Μεταλλικό Νερό. Τα προϊόντα AQUA Carpatica ήταν διαθέσιμα και σε άλλους χώρους της Τεχνόπολης, προκειμένου οι παρευρισκόμενοι να δροσιστούν οποιαδήποτε στιγμή.

Στο περίπτερο του AQUA Carpatica εκτός από γευστική δοκιμή, οι επισκέπτες μπορούσαν να μάθουν τα πάντα γύρω από το νερό θαύμα, καθώς και για τη σημασία να προσέχουμε ιδιαίτερα τα επίπεδα νιτρικών στο νερό που πίνουμε, για την υγεία μας.

Το AQUA Carpatica εντυπωσίασε στο Athens Bar Show

Όσοι παρευρέθηκαν στο φετινό Athens Bar Show, είχαν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το ενδιαφέρον σεμινάριο από τον Στέφανο Δωματιώτη, μια από τις πιο αναγνωρίσιμες προσωπικότητες και με διακρίσεις στο χώρο του barista, με θέμα «Τελικά το νερό τι γεύση έχει;» Ο ομιλητής αναφέρθηκε αρχικά στη σημασία του νερού για την ελληνική φιλοξενία, καθώς με ένα ποτήρι νερό υποδεχόμαστε τους καλεσμένους μας. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας οι παρευρισκόμενοι ανακάλυψαν τις ποικιλίες του νερού, των συνδυασμών, της γεύσης και το πως επηρεάζει τα ποτά, τον καφέ και τα τρόφιμα. Ο ομιλητής επισήμανε ότι στο εξωτερικό, υπάρχουν ήδη γευσιγνώστες οι οποίοι εξηγούν ότι το νερό έχει γεύση και μπορεί να επηρεάσει οτιδήποτε καταναλώνουμε. Στο τέλος της ομιλίας, ο Στέφανος Δωματιώτης προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να είναι πιο προσεκτικοί με το νερό που επιλέγουν τόσο για την υγεία όσο και για τη γεύση

www.aquacarpatica.gr

Read Next

24 Απρ 2024

Δίαιτα της νηστείας: Χάστε έως 5 κιλά σε 40 ημέρες

Η νηστεία είναι μια καλή ευκαιρία να μειώσουμε το βάρος μας, αλλά και να κάνουμε μια σωστή αποτοξίνωση

24 Απρ 2024

7 στάσεις στην Τρώων, έναν "από τους πιο cool δρόμους του κόσμου"

Το Time Out ξεχωρίζει τη δημοφιλή οδό των Άνω Πετραλώνων και εμείς βρίσκουμε αφορμή να επιστρέψουμε εκεί.

Περισσότερα από

Life

24 Απρ 2024

Από την Καλιφόρνια στον Όλυμπο: Εκπαιδεύοντας νέους στη δράση για το κλίμα και μια πιο ανθεκτική κοινωνία

Για τον Larry Notheis η προστασία του πλανήτη είναι ένα είδος μαραθωνίου, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια μέσω προγραμμάτων όπως αυτό που προωθεί το California Conservation Corps

24 Απρ 2024

Έχεις άγχος; 6 τροφές που θα σε ηρεμήσουν αμέσως

Αυτές είναι οι 6 τροφές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος.

23 Απρ 2024

Δείτε την ημερίδα Women Who Dare "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση"

Δείτε εδώ το βίντεο από την ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

23 Απρ 2024

H ημερίδα του Womantoc "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

22 Απρ 2024

Βιβλιοπάρτι στο rooftop του Βrown Acropol

Από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος και τα Brown Hotels, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και τον Περίπατο Βιβλίου.

21 Απρ 2024

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

21 Απρ 2024

Δίαιτα Cambridge: Η "νόστιμη" δίαιτα των υγρών και το express αδυνάτισμα

Πρόκειται για μία υγρή δίαιτα πολύ χαμηλών θερμίδων που υπόσχεται απώλεια μεγαλύτερη των 4-5 κιλών την εβδομάδα.

20 Απρ 2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

19 Απρ 2024

Αυτό το τρόφιμο συνδέεται με την απώλεια βάρους και πιο λεπτή μέση

Μπόνους: Bοηθάει στην μείωση της κατανάλωσης τροφίμων χαμηλά σε θρεπτικά συστατικά

19 Απρ 2024

Η απολαυστική υπερτροφή που σου δίνει ενέργεια

100% αλεσμένο σουσάμι άριστης ποιότητας που εδώ και 100 χρόνια μας θρέφει και μας προσφέρει την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Χωρίς υπερβολή!