Απολαύστε τηγανητό αβγό χωρίς τύψεις και λιπαρά, χωρίς να καταστρέφονται οι θρεπτικές ουσίες του ελαιόλαδου. Προσθέστε χοντρό θαλασσινό αλάτι, ρίγανη και ελαιόλαδο πάνω σε μια φέτα φρυγανισμένου ψωμιού και νιώστε την απόλυτη γεύση στην απλότητα αυτής της συνταγής.
Φτιάξτε το αβγό σας όσο μελάτο ή σφιχτό εσείς θέλετε. Αν το προτιμάτε πιο σφιχτό από ότι σας προτείνουμε στο βίντεο δεν έχετε παρά να το αφήσετε για λίγο ακόμη στο σκεύος, σκεπασμένο, εκτός εστίας. Έτσι θα συνεχίσει να ψήνεται χωρίς να σας καεί αποκάτω.
Δείτε το αναλυτικό βίντεο: