«Στις επιχειρήσεις δεν χωρούν συναισθηματισμοί.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν είναι πολλά και έντονα τα συναισθήματά μας σήμερα που ανακοινώνουμε ότι το αγαπημένο μας Αμαρυλλίς δεν θα ανοίξει μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την σταθερή έως και φανατική υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Εσείς κάνατε το Αμαρυλλίς αυτό που είναι, εσείς ήσασταν η ψυχή του - το Αμαρυλλίς ήταν απλά το στέκι που φιλοξένησε τους έρωτες, τους χωρισμούς, τις επιχειρηματικές σας συμφωνίες, τις γιορτές, τις μικρές ή μεγάλες νίκες και ήττες σας.

Ακόμα πιο πολύ ευχαριστούμε το προσωπικό με το οποίο συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Χρωστάμε πολλά σε όλα τα παιδιά (ακόμα και στα λίγα παλιόπαιδα που υπηρξαν στο διάβα μας) που το αγάπησαν όσο κι εμείς αυτά.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να συνεχίσει την επιχείρηση ή/και για τον εξοπλισμό, τα έπιπλα, τα διακοσμητικά ή/και την άδεια λειτουργίας, ας μας στείλει μήνυμα.

Για τους υπόλοιπους, δεν θα χαθούμε! Κάπου θα ξανασυναντηθούμε...

Χρήστος - Λίλλυ»

Αυτό γράφουν οι ιδιοκτήτες σε μία ανάρτηση στο φέισμπουκ του καφέ δίνοντας τέλος σε μία πορεία χρόνων. Οι Κηφισιώτες και οι κάτοικοι της γύρω περιοχής έχουν πολλά να θυμούνται από το μέρος. Ήταν στέκι για χρόνια. 

Δείτε την ανάρτηση:

Ενώ λίγο καιρό πριν, εν μέσω των περιοριστικών μέτρων είχε ανέβει ένα άλλο ποστ με αισιόδοξο μήνυμα. 

«Θα έρθει η μέρα που θα πίνουμε τον καφέ μας και θα τρώμε μοσχομυριστό κέικ που μόλις βγήκε από το φούρνο μας. Και θα είναι στην όμορφη βεράντα του Αμαρυλλίς, με τις αμυγδαλιές της έπαυλης Δροσίνη καταπράσινες να μας δανείζουν λίγη από τη σκιά τους». 

Δείτε την ανάρτηση: 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS