0
SHARES

Σε μια αντιπαραβολή των οάσεων που συναντά κανείς στις αφρικανικές ερήμους, οι χώροι του Artisanal Lounge & Gardens προσφέρουν μια διέξοδο δροσιάς και εκλεπτυσμένων γαστρονομικών εμπειριών στην πόλη της Αθήνας. Από το 2014 μέχρι σήμερα, το εστιατόριο-μπαρ Artisanal έχει διανύσει μία επιτυχημένη πορεία στον χώρο της εστίασης, ξεχωρίζοντας τόσο για το design όσο και για την κουζίνα του.

Το μενού του Artisanal αποτελεί έναν συγκερασμό τάσεων, ιδεών και νέων υλικών, καθώς η έμπνευση προκύπτει μέσα από διάφορες εικόνες. Στο τιμόνι της κουζίνας βρίσκεται ο chef Δημήτρης Δημητριάδης, οργανώνοντας πάντα με μαεστρία ότι καλύτερο διαθέτει η αγορά, επιλέγοντας ελληνικά προϊόντα μικρών παραγωγών. Η κουζίνα του Artisanal χαρακτηρίζεται από τον διακριτό μεσογειακό της προσανατολισμό με σαφείς αναφορές στην μοντέρνα ελληνική κουζίνα - μια φιλοσοφία που μεταφράζεται άψογα σε κάθε πιάτο. Τα γλυκά κατέχουν περίοπτη θέση στο μενού, με τις προτάσεις του pastry chef Γιώργου Θυμιάκου - ένας από τους ανερχόμενους ζαχαροπλάστες της νέας γενιάς και μαθητής του Στέλιου Παρλιάρου - να συνδυάζουν τις καλύτερες πρώτες ύλες και τις σύγχρονες τεχνικές στη ζαχαροπλαστική.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο tasty-guide.gr

TAGS