0
SHARES

Το Olea All Suite Hotel, το καλύτερο resort στον κόσμο για το 2018 σύμφωνα με το Interior Design Magazine, υποδέχεται στη Ζάκυνθο το πολυβραβευμένο αθηναϊκό εστιατόριο Nikkei, σε μια από τις πιο απολαυστικές συνεργασίες της σεζόν.   Ένα από τα πλέον δημοφιλή εστιατόρια της Αθήνας βρίσκει στέγη στο βραβευμένο Olea All Suite Hotel της Ζακύνθου με την άφιξη του νέου εστιατορίου «Pacifico».  

Παίρνοντας το όνομά του από το μεγαλύτερο ωκεανό στον πλανήτη που αγγίζει τις ακτές του Περού και της Ιαπωνίας, τον Ειρηνικό, το νέο γαστρονομικό project του Olea σε συνεργασία με το Nikkei στην Αθήνα παντρεύει τις ιαπωνικές μαγειρικές τεχνικές με τα υλικά της περουβιανής γης.   

Όπως ο Ειρηνικός ωκεανός συνδέει την Ιαπωνία με το Περού, έτσι και η κουζίνα του Pacifico αποτελεί ένα μοναδικό pairing αυτών των δύο γαστρονομικών παραδόσεων.

Στην καρδιά της πραγματικά μοναδικής πισίνας των 3,000m2 του Olea, το Pacifico ακολουθεί το ίδιο bohemian chic ύφος διακόσμησης που κυριαρχεί και στο υπόλοιπο resort, πάντα με ένα touch ανεπιτήδευτης πολυτέλειας.  

Όλα τα πιάτα σερβίρονται στη μέση του τραπεζιού με σκοπό να μοιραστούν με όλους. Στα must του μενού που επιμελήθηκε ο σεφ Σπύρος Μαυροειδής είναι σίγουρα τα tuna rolls με kizame wasabi και chili bean sauce, τα nigiri croaker με τηγανητή κινόα και πιπεριά amarillo, τα sushi rice tacos με χταπόδι, chorizo, ρέβα και τσαλάκα, τα udon noodles με pak choi και picanha beef αλλά και το στήθος πάπιας με sesame tofu.   

Ένα από τα πλέον δημοφιλή εστιατόρια της Αθήνας βρίσκει στέγη στο βραβευμένο Olea All Suite Hotel της Ζακύνθου με την άφιξη του νέου εστιατορίου «Pacifico».  

Το pairing του φαγητού με cocktail είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Pacifico, καθώς η bar manager Μαίρη Ταλαιπώρου και ο bar consultant Σπύρος Κέρκυρας δούλεψαν εκτεταμένα πάνω στην cocktail list, εναρμονίζοντας την απόλυτα με το μενού της κουζίνας.  

Τα ξεχωριστά cocktails του Pacifico κινούνται κυρίως σε γλυκόξινους τόνους. Οι επισκέπτες πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσουν το "Renacimiento de ojos de brujas" (μια παραλλαγή του Bloody Mary με ξίδι από βερίκοκα ούμε, κρέμα ρυζιού amazake, καλαμπόκι cancha και ενα reduction από ξίδι σύκου), το "Yuzu sour" που συνοδεύει ιδανικά τα ceviche του μενού, αλλά και τα after dinner cocktails όπως το "Pacasmayo", ένα twist του espresso martini με ρούμι Δομινικανής Δημοκρατίας, dry σοκολάτα, παλαιωμένο κρασί sherry, σταφίδες και φύλλα lime. 

Στα must του μενού που επιμελήθηκε ο σεφ Σπύρος Μαυροειδής είναι σίγουρα τα tuna rolls με kizame wasabi και chili bean sauce, τα nigiri croaker με τηγανητή κινόα και πιπεριά amarillo, τα sushi rice tacos με χταπόδι.

To Pacifico έρχεται να προστεθεί στις ήδη ελκυστικές επιλογές που προσφέρει το Olea στον τομέα του φαγητού και του ποτού, με το κεντρικό Omikron restaurant και το fine dining Flow να προσφέρουν και τα δύο ξεχωριστές Ελληνικές και Μεσογειακές γεύσεις αλλά και μοναδική θέα.   Όντας το πρώτο στο είδος του εστιατόριο που ανοίγει στη Ζάκυνθο, το Pacifico έχει σκοπό να ανεβάσει το επίπεδο της γαστρονομίας του νησιού, όπως έχει κάνει ήδη το Olea με την ξεχωριστή αισθητική του.

 

Έτσι, οι εξωτικές γεύσεις του Pacifico by Nikkei σε συνδυασμό με το πολλάκις βραβευμένο για το design του περιβάλλον του Olea, δίνουν στον επισκέπτη την απόλυτη αίσθηση της Nikkei εμπειρίας.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Ιnstagram 

TAGS