Ο σεβασμός στην πρώτη ύλη, η δημιουργικότητα, η γνώση και πάνω από όλα η ταπεινότητα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία ενός εστιατορίου. Στην περίπτωση του Τραβόλτα, τηρούνται όλα τα παραπάνω, με μία ομάδα που έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται για τη δουλειά της. Ο Ανέστης Λαμπρόπουλος μαζί με τους Βασίλη και Σπύρο Λιάκο εργάζονται σκληρά και δεν σταματούν να σκέφτονται την επόμενη κίνησή τους, δίνοντας συνεχώς τον καλύτερό τους εαυτό.
Οι τρεις συνεργάτες κρατούν χαμηλό προφίλ, καθώς συνειδητά δεν θέλησαν να δημιουργήσουν ένα μαγαζί που βασίζεται στο πρόσωπο ενός σεφ αλλά αποτελεί προϊόν μιας συλλογικής δουλειάς.