ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Σαν να ίπτασαι πάνω από την πόλη»: Το εστιατόριο-μπαρ που προσγειώθηκε στην κορυφή της Αθήνας

Θέλεις να νιώσεις πολίτης του κόσμου, για ένα βράδυ, στην ίδια σου την πόλη; Αυτό είναι το απόλυτο μέρος. Ο κοσμοπολιτισμός χαρίζει μια γαλήνη σαν αγκαλιά.

«Σαν να ίπτασαι πάνω από την πόλη»: Το εστιατόριο-μπαρ που προσγειώθηκε στην κορυφή της Αθήνας

«To πρώτο που σου κάνει εντύπωση είναι το φως που πλημμυρίζει την αίθουσα. Είναι μαγική η αίσθηση να βλέπεις την Ακρόπολη και τη θάλασσα μαζί. Σαν να ίπτασαι πάνω από την πόλη….»

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ

Με συνεπή all concept προσέγγιση που συνδέει γεύση, design, spirits και θέα, το THE GRAND by Interni είναι το πιο αμιγώς Μητροπολιτικό εστιατόριο της Αθήνας, αν όχι το μοναδικό αυτή τη στιγμή. Όχι τυχαία. Είναι η θέση του στο rooftop του ξενοδοχείου GRAND HYATT Athens στη Συγγρού, με περιμετρικές εικόνες και την πρωτεύουσα να απλώνεται στα πόδια σου μέσα από τα floor to ceiling παράθυρα. Είναι το interior, μοντέρνο και εξωτικό μαζί, σε concept και αισθητική κατεύθυνση του Interni, που δένει αριστοτεχνικά το design με τη φύση. Είναι το fusion Μεσογείου και Ασίας, που παίζει σε όλα τα επίπεδα, από το μενού του Executive Chef Θάνου Κακαρά, στα homemade cocktails της Χριστίνας Φωκά. Εδώ αισθάνεσαι σα να βρίσκεσαι σε οποιαδήποτε Μητρόπολη του κόσμου. Στο εστιατόριο που θα συναντιόντουσαν τα κορίτσια του Sex & The City το 2019 στην Αθήνα.

«Σαν να ίπτασαι πάνω από την πόλη»: Το εστιατόριο-μπαρ που προσγειώθηκε στην κορυφή της Αθήνας
Με συνεπή all concept προσέγγιση που συνδέει γεύση, design, spirits και θέα, το THE GRAND by Interni είναι το πιο αμιγώς Μητροπολιτικό εστιατόριο της Αθήνας, αν όχι το μοναδικό αυτή τη στιγμή. Όχι τυχαία.
Το μενού που επιμελείται ο Θάνος Κακαράς (Executive Chef του Interni Restaurant & των εστιατορίων που διαχειρίζεται ο Όμιλος Interni),

Ω, ΓΕΥΣΗ!

Το μενού που επιμελείται ο Θάνος Κακαράς (Executive Chef του Interni Restaurant & των εστιατορίων που διαχειρίζεται ο Όμιλος Interni), είναι μοντέρνο στη βάση του, με την «πολύτιμη» πρώτη ύλη και τη φυσικότητα των υλικών να εμπλουτίζεται από εξωτικά στοιχεία, σε ένα εκλεπτυσμένο fusion Μεσογείου και Ασίας.

Ένα μενού μοντέρνο στη βάση του, με την «πολύτιμη» πρώτη ύλη και τη φυσικότητα των υλικών να εμπλουτίζεται από εξωτικά στοιχεία, σε ένα εκλεπτυσμένο fusion Μεσογείου και Ασίας.
Στη λίστα των THE GRAND Spirits, τα signature cocktails της Χριστίνα Φωκά μυούν στην φιλοσοφία των less (if no) sugar, homemade cocktails, με “σπιτικά” μείγματα και φρέσκα υλικά σε μια δημιουργική συνάντηση Ελλάδας και Ασίας.

ΕΝΑ ΚΟΚΤΕΙΛ ΑΚΟΜΑ, ΑΚΟΥΣ;

Στη λίστα των THE GRAND Spirits, τα signature cocktails της Χριστίνα Φωκά μυούν στην φιλοσοφία των less (if no) sugar, homemade cocktails, με “σπιτικά” μείγματα και φρέσκα υλικά σε μια δημιουργική συνάντηση Ελλάδας και Ασίας. Έχοντας μυηθεί σε τεχνικές των Marian Beke, Luca Cinalli, Tony Conigliaro, Takayuki Suzuki, η barmaster των Interni Restaurant, The Wild και Interni Ftelia σχεδίασε τα Signature Cocktails σε συνεργασία με τον Executive Chef Θάνο Κακαρά για άψογο Food & Cocktail pairing.

Συνδυάζοντας αριστοτεχνικά state-of-the-art στοιχεία με design έπιπλα σε ένα περιβάλλον με πολύ πράσινο, ο χώρος είναι μοντέρνος και μαζί εξωτικός, κομψός και συγχρόνως casual, σε concept του Interni και εσωτερική αρχιτεκτονική του Γρηγόρη Κωνσταντόπουλου.

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΥΜΒΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΘΕΑ ΚΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ

Όπως ακριβώς το Interni Restaurant ενσωματώνει με μαεστρία το κοσμοπολίτικο πνεύμα της Μυκόνου -όπου και βρίσκεται- έτσι ακριβώς και το THE GRAND by Interni εκφράζει τον αστικό χαρακτήρα της Αθήνας.

Συνδυάζοντας αριστοτεχνικά state-of-the-art στοιχεία με design έπιπλα σε ένα περιβάλλον με πολύ πράσινο, ο χώρος είναι μοντέρνος και μαζί εξωτικός, κομψός και συγχρόνως casual, σε concept του Interni και εσωτερική αρχιτεκτονική του Γρηγόρη Κωνσταντόπουλου. Οι οργανικές φόρμες και οι καθαρές γραμμές στο σχεδιασμό αναδεικνύουν τα φυσικά υλικά – πολύτιμα, ραφιναρισμένα ή ακατέργαστα - με τη γήινη παλέτα, που είναι κυρίαρχη στη βάση του να εμπλουτίζεται με μαεστρία από τις χρωματικές εντάσεις που προέρχονται από επιλεκτικά design έπιπλα, όπως τα 70’s καθίσματα της Bonacina σε εκρηκτικό πορτοκαλί και από τα μεσογειακά φυτά που περιστοιχίζουν τα τραπέζια και κρέμονται από την οροφή.

Γενναιόδωρη σε διαστάσεις, με θέα που απλώνεται από την Ακρόπολη ως τη θάλασσα είναι το σημείο που θες να βρίσκεσαι όσο ο καιρός το επιτρέπει.
Από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με εκλεκτικό design και laid back, ανάλαφρη διάθεση, συνδέει το υδάτινο στοιχείο με το εκρηκτικό χρώμα και το urban feel.

Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΠΙΣΙΝΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Τέλος. Γενναιόδωρη σε διαστάσεις, με θέα που απλώνεται από την Ακρόπολη ως τη θάλασσα είναι το σημείο που θες να βρίσκεσαι όσο ο καιρός το επιτρέπει. Από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με εκλεκτικό design και laid back, ανάλαφρη διάθεση, συνδέει το υδάτινο στοιχείο με το εκρηκτικό χρώμα και το urban feel.

Έχοντας ως αφετηρία το διεθνούς φήμης Interni Restaurant στη Χώρα της Μυκόνου, με interior design της διάσημης Ιταλίδας Paola Navone, ο Όμιλος Interni διαχειρίζεται το THE GRAND by Interni.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ INTERNI GROUP

Έχοντας ως αφετηρία το διεθνούς φήμης Interni Restaurant στη Χώρα της Μυκόνου, με interior design της διάσημης Ιταλίδας Paola Navone, ο Όμιλος Interni διαχειρίζεται το THE GRAND by Interni, το νέο εστιατόριο στο rooftop του GRAND HYATT Athens, το 21 bar-restaurant στο ξενοδοχείο TWENTY ONE, και το εστιατόριο Twenty Two (22) στο rooftop του METROPOL PALACE, A Luxury Collection Hotel, στο Βελιγράδι. Φέτος o Όμιλος διευρύνει τη δραστηριότητα του στη Μύκονο εγκαινιάζοντας το THE WILD Hotel στην παραλία του Καλαφάτη και το INTERNI FTELIA Beach Club & Restaurant στον κόλπο της Φτελιάς, με design του Ιταλού αρχιτέκτονα Fabrizio Casiraghi, δύο properties που ξεκίνησαν με soft opening τον περασμένο Αύγουστο και έχουν ήδη αποκτήσει διεθνές προφίλ με δημοσιεύσεις σε τίτλους όπως η VOGUE και το Βρετανικό CN TRAVELLER. Στον Όμιλο Interni ανήκουν τα καταστήματα INTERNI και MODA BAGNO, εκπροσωπεύοντας κορυφαία brands από το χώρο design.

*THE GRAND by INTERNI, GRAND HYATT ATHENS, Συγγρού 115, Αθήνα, τηλ. κρατήσεων: 214 4021208, www.thegrandbyinterni.com. Ώρες Λειτουργίας Δευτέρα – Κυριακή 13:00 – 23:30 #thegrandbyinterni

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Read Next

20 Απρ 2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

19 Απρ 2024

Αυτό το τρόφιμο συνδέεται με την απώλεια βάρους και πιο λεπτή μέση

Μπόνους: Bοηθάει στην μείωση της κατανάλωσης τροφίμων χαμηλά σε θρεπτικά συστατικά

Περισσότερα από

Life

19 Απρ 2024

Η απολαυστική υπερτροφή που σου δίνει ενέργεια

100% αλεσμένο σουσάμι άριστης ποιότητας που εδώ και 100 χρόνια μας θρέφει και μας προσφέρει την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Χωρίς υπερβολή!

19 Απρ 2024

Τι θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Διεθνείς παρουσίες, σπουδαία σκηνοθετικά ονόματα, σημαντικές συνεργασίες, σύγχρονες επαναγνώσεις της τραγωδίας και κυριαρχία του τραγικού λόγου έναντι του κωμικού εντοπίζονται στο φετινό πρόγραμμα της μεγάλης και μικρής Επιδαύρου.

19 Απρ 2024

Womanity: 54 Ελληνίδες tattoo artists γιορτάζουν τη θηλυκή πλευρά της δερματοστιξίας στην HeartbeatInk Gallery

Η HeartbeatInk Gallery, του σύμπαντος του πρώτου περιοδικού για το tattoo στην Ελλάδα, δίνει το βήμα σε 54 γυναίκες tattoo artists να προβάλουν την τέχνη τους.

19 Απρ 2024

Τα Μαθήματα της Μπλάγκα: Η ταινία της εβδομάδας που ενθουσίασε τους κριτικούς

Βραβείο καλύτερης ταινίας στο Κάρλοβι Βάρι για μια συναρπαστική μελέτη χαρακτήρα και ένα λιτό, μα διεισδυτικό κοινωνικό θρίλερ πικρής κισλοφσκικής οξυδέρκειας.

18 Απρ 2024

Nueces X Easter | Το πιο όμορφο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Ονειρικά gift boxes με επιλογές από παραδοσιακά εδέσματα του Πάσχα, συνοδευόμενα από τα Nueces signature προϊόντα.

18 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/4

Ένα περιπετειώδες δυστοπικό sc-fi, ένα υποβλητικό arthouse δράμα αλλά και μια νέα ταινία τρόμου προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.