Πολλά υβριδικά ντόνατ έχουμε δει και γευτεί τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτή η καινοτομία θα σε αφήσει άφωνη αφού ετοιμάζεται σε λιγότερο από ένα λεπτό στον φούρνο μικροκυμάτων.
Η διάσημη food vlogger, Gemma Stafford, έφτιαξε ένα ντόνατ γεμιστό με μαρμελάδα το οποίο ονόμασε «mugnut» κι όπως υποστηρίζει, έχει την ίδια γεύση με το γνωστό και λατρεμένο σνακ.
Πώς θα το φτιάξεις; Σε μια κούπα λιώνεις το βούτυρο και στη συνέχεια προσθέτεις κρόκο αυγού, γάλα, αλεύρι, μπέικιν πάουντερ και κανέλα. Τα αναμιγνύεις και μόλις το υλικό είναι έτοιμο, βάζεις μαρμελάδα στο κέντρο. Στη συνέχεια το τοποθετείς στον φούρνο μικροκυμάτων και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα είναι έτοιμο με μια χρυσαφένια όψη.
«Ένα πράγμα που έχω μάθει για τα γεύματα που φτιάχνω στην κούπα μου είναι ότι όλα μπορούν να αναμειγνύονται και έχεις οικονομία χρόνου και υλικών», είπε χαρακτηριστικά η διάσημη food vlogger.
Δες το βίντεο με τη συνταγή