Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ΔΕΛΤΑ διακρίθηκε στα Healthy Diet Awards 2021, για τα καινοτόμα προϊόντα της, που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. 

Συγκεκριμένα, η ΔΕΛΤΑ απέσπασε τα εξής βραβεία:

GOLD βραβείο στην κατηγορία «Healthy Dairy Products for Children» για τη βρεφική βιολογική σειρά ΔΕΛΤΑ Advance Bio. Το ΔΕΛΤΑ Advance Bio είναι το μόνο λευκό βιολογικό γιαούρτι για βρέφη ηλικίας από 6 μηνών, από 100% ελληνικό βιολογικό γάλα ΔΕΛΤΑ και ειδικά επιλεγμένες καλλιέργειες. Διατίθεται σε δύο λαχταριστές γεύσεις που λατρεύουν τα μωρά, Ρυζάλευρο και Μήλο-Αχλάδι-Σταφύλι. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, μόνο με φυσικά συστατικά.  

SILVER βραβείο στην κατηγορία των κρύων ροφημάτων για τη σειρά ΔΕΛΤΑ Life Tsai. Tο Life Tsai επανασυστήθηκε το 2020 στους καταναλωτές σε μοντέρνο μπουκάλι, που αναδεικνύει τη μοναδικότητα της μάρκας, και με 3 καινοτόμες σειρές -WORLD RECIPES, SUPER HERBAL και HALF & HALF- που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό. 

BRONZE βραβείο στην κατηγορία «Free From or Low Food Products» για τη σειρά ΔΕΛΤΑ Vitaline Go Protein. Τα Vitaline Go Protein αποτελούν μια καινοτόμο σειρά που απευθύνεται σε όσους αναζητούν νέες υγιεινές προτάσεις αλλά δεν θέλουν να στερούνται την απόλαυση και τη γεύση. Πρόκειται για το ιδανικό σνακ, με τη γεμάτη γεύση του στραγγιστού γιαουρτιού με 0% λιπαρά και 15 γρ. πρωτεΐνης ανά κύπελλο, που μπορούμε να απολαύσουμε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Σε 3 μοναδικές γεύσεις: ΡΟΔΑΚΙΝΟ / CACAO NIBS & VANILLA / ΚΡΑΝΜΠΕΡΙ, ΡΑΣΜΠΕΡΙ & ΜΠΛΟΥΜΠΕΡΙ. 

BRONZE βραβείο στην κατηγορία «Plant Based Dairy Products» κατέκτησε η σειρά ΔΕΛΤΑ Φυτικά Επιδόρπια με καλλιέργεια γιαουρτιού. Η ανάπτυξη της σειράς Φυτικών Επιδορπίων ΔΕΛΤΑ απαντά στις σύγχρονες τάσεις για προϊόντα 100% φυτικής προέλευσης, χωρίς λακτόζη ή άλλα γαλακτοκομικά συστατικά, γλουτένη κ.λπ.

Η ΔΕΛΤΑ παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει προϊόντα απαράμιλλης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, τα οποία μπορεί να απολαμβάνει κάθε οικογένεια, σε κάθε γωνιά της χώρας μας. Ως επιστέγασμα της δέσμευσής της να προσφέρει καθημερινά προϊόντα με προστιθέμενη αξία για τον καταναλωτή, την κοινωνία και το περιβάλλον, το 2020 η ΔΕΛΤΑ απέσπασε 30 βραβεία για τα καινοτόμα προϊόντα και την υπεύθυνη λειτουργία της, μεταξύ των οποίων και του Κορυφαίου Προμηθευτή Τροφίμων.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS