Ο Απόστολος Τραστέλης και ο Xavier Μισαηλίδης ενώνουν τις δυνάμεις τους με έναν από τους κορυφαίους και επιδραστικότερους Έλληνες σεφ, τον Δημήτρη Κατριβέση, και το Fuga γίνεται αγνώριστο.

Ο αγαπημένος μας chef Dimitris Katrivesis και η ομάδα του Fuga σε στιγμές δημιουργίας

Ο Δημήτρης Κατριβέσης καταγράφει στο μενού την πορεία του των τελευταίων χρόνων, τα ταξίδια και τις επιρροές του. Καταργεί σύνορα και εθνικές κουζίνες και αφήνει τα πιο αγαπημένα του πιάτα και υλικά να μπλεχτούν σε ένα εκρηκτικό blend αρωμάτων και γεύσεων ακολουθώντας παράλληλα και το σκεπτικό της αειφόρου μαγειρικής και διατροφής. Δημιουργεί έτσι ένα μενού με ένα κυριολεκτικά παγκόσμιο comfort food αφού έχει επιρροές από το Περού, το Μεξικό και τον Αμαζόνιο μέχρι την Ασία και την Μεσόγειο.

Εξωτισμός στο Fuga Restaurant: Γουακαμόλε αβοκάντο με τοστάδας μπανάνας
Σαλάτα με καρπούζι εμποτισμένο με λάδι από τσίλι του δέντρου, μωβ βασιλικό, αέρα από σιράτσα και λάιμ, 5 κινέζικα μπαχαρικά

Ένα sharing-style μενού, ισορροπημένο, κοσμοπολίτικο, μοντέρνο, για το οποίο έχει χρησιμοποιήσει εκλεκτά υλικά, που έχουν παραχθεί με ηθικές και βιώσιμες πρακτικές. Tiraditos, ceviche, αλλά και κινέζικα baobuns και anticuchos συνδυάζονται με τα κρασιά μιας ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας λίστας, ενώ τα cocktail του Holy Garden έχουν ταιριάξει με το tapas menu που προσφέρεται αποκλειστικά στο μπαρ.

Ένα sharing-style μενού, ισορροπημένο, κοσμοπολίτικο, μοντέρνο, για το οποίο έχει χρησιμοποιήσει εκλεκτά υλικά, που έχουν παραχθεί με ηθικές και βιώσιμες πρακτικές.

Στο πιο εξωτικό σημείο στην πόλη, το Fuga φέρνει κοντά διαφορετικές γαστρονομικές κουλτούρες, γεύσεις και υλικά, συνδέει ανθρώπους. Με το νέο μενού να έχει μόλις αρχίσει να σερβίρεται, το Fuga θα φιλοξενήσει τραπέζια με στυλ, χαρακτήρα και συναίσθημα. Με φόντο την Αθήνα, μέσα σε έναν από τους πιο όμορφους μυστικούς κήπους του κέντρου.

Τα cocktail του Holy Garden
Στον καταπράσινο κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Facebook Fuga

Fuga: Κόκκαλη 1, Αθήνα (είσοδος απέναντι από την Αμερικάνικη Πρεσβεία) www.fugarestaurant.gr | τηλ. (0030) 210 7242979 | email: info@fugarestaurant.gr

 

TAGS