Σύμφωνα με την επίσημη ανοικώση του Παλατιού του Μπάκιγχαμ ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα παντρευτούν στις 19 Μαΐου στο κάστρο Ουίνσδορ, ένα μέρος που έχει ξεχωριστεί σημασία για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. 

Όπως μεταφέρουν τα πρώτα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι έχουν ασφαλείς πηγές μέσα στο Παλάτι ο γάμος του ζευγαριού θα είναι πολύ μικρότερος σε μέγεθος από το τεράστιο νταβαντούρι που έγινε πριν μερικά χρόνια όταν ο Ουίλιαμ παντρεύτηκε την Κέιτ, τότε που όλο το Λονδίνο πήρε τους δρόμους και στην τελευτή παρευρέθηκαν χιλιάδες μέλη της ευρωπαϊκής κρεμ ντε λα κρεμ.

Οι Χάρι και Μέγκαν φαίνεται πως θέλουν να κρατήσουν τα πράγματα πιο απλά, και μπορούν να το κάνουν άλλωστε αφού το γεγονός ότι ο Χάρι είναι πολύ πίσω στη σειρά διαδοχής αφαιρεί πολύ βάρος από πάνω τους. Και στη δεξίωση όμως δείχνουν πως μάλλον δεν θα γίνουν υπερβολές με ένα βασικό στοιχείο του πριγκιπικού μενού να έχει ήδη διαρρεύσει στα Μέσα.

Όπως υποστηρίζουν αγγλικά δημοσιεύματα το ζευγάρι έχει αποφασίσει ποιο θα είναι το κρασί το οποίο θα προσφέρει στους καλεσμένους του τη μεγάλη μέρα καταλήγοντας σε ένα εκλεκτό λευκό βρετανικής καταγωγής, το οποίο παράγεται από έναν μικρό αμπελώνα στο Κεντ.

Το κρασί και η σαμπάνια που θα δώσουν το παρόν στο τραπέζι θα είναι από τον αμπελώνα The Chapel Down και θα κοστίζουν 13 και 24 λίρες, αντίστοιχα, για κάθε μπουκάλι. Καθόλου ακριβή τιμή αν λάβει κανείς υπόψιν του ότι μιλάμε για το γάμο του Χάρι.

Το μόνο πρόβλημα είναι πως από τη στιγμή της είδησης και μετά το συγκεκριμένο κρασί έχει κάνει φτερά από τις κάβες της Αγγλίας και όλοι σπεύδουν να προμηθευτούν ένα μπουκάλι ιντερνετικά, από κάποιο μεγάλο πολυκαταστήματα που το έχει ακόμα διαθέσιμο.

To λευκό κρασί που έχει επιλέξει το ζευγάρι.

 

Η σαμπάνια που θα προσφερθεί στο γάμο του ζευγαριού.
TAGS