Η οικογένεια Missoni ζει µια ζωή γεµάτη χρώµα. Δεν είναι µόνο ότι αναβίωσαν και αποθέωσαν τα πλεκτά ρούχα, ζουν µε ένα τρόπο που όπως και η µόδα τους συνδυάζει τη σοφιστικότητα µε τον ενθουσιασµό και την απλότητα. Το στυλ Missoni αναγνωρίζεται και θαυµάζεται σε όλον τον κόσµο από ανθρώπους της µόδας.

Η ίδια νοοτροπία της αίγλης των ρούχων τους, εµπνέει και τις προσκλήσεις σε δείπνο και τα πάρτι τους -κάποια από αυτά αποτελούν ένα από τα πιο επιθυµητά «εισιτήρια» στις εβδοµάδες µόδας.

Πολυτέλεια και χαλαρότητα, ένα γεύµα µε την οικογένεια Missoni δεν είναι µόνο ένα καλειδοσκόπιο του στυλ µε 4 γενεές τηzς οικογένειας να δημιουργούν Missoni —είναι ένα καλειδοσκόπιο γεύσεων, αισθήσεων και χρωµάτων.

Είτε το γεύµα είναι για 20 ή 200 άτοµα έχει πάντα το µεράκι των οικογενειακών συνταγών ανάλογα µε την εποχή και τα διαθέσιµα υλικά.

Και όπως οι φανατικοί οπαδοί της εταιρείαzς Missoni σε όλο τον κόσµο αγοράζουν ρούχα µε το θρυλικό zigzag της µάρκαzς, ο Francesco Maccapani Missoni, γιος του διευθυντή της Missoni του Angela Missoni, συλλέγει οικογενειακές σπιτικές συνταγές κάνοντας τη µαγειρική τους µοναδική όπως και το στυλ τους.

Ο Francesco σέβεται την παράδοση και την υγιεινή διατροφή, και µε το βιβλίο του The Missoni Family Cookbook, καταγράφει την παράδοση της οικογένειας, φέρνοντας τις καλά φυλαγµένες οικογενειακές συνταγές µέσα από το βιβλίο, για πρώτη φορά στην κουζίνα του κάθε ανθρώπου που αγαπά τη µαγειρική.

 

Ο Francesco Maccapani Missoni θα βρίσκεται στη ΦΑΡΜΑ, στη Μύκονο, την Πέµπτη 11 Ιουλίου, για να μαγειρέψει τις αγαπηµένες του συνταγές από το οικογενειακό Βιβλίο Missoni Family Cookbook.

Ταξιδιώτης, πατέρας δυο παιδιών, και σκεπτόµενος, ο Νεκτάριος Νικολόπουλος, ιδιοκτήτης της ΦΑΡΜΑ προσπαθεί πάντα να βρει την αρµονία µεταξύ ψυχής και σώµατος. Αυτή είναι η «Χρυσή Τοµή» η λεπτή γραµµή ισορροπίας µεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού κόσµου που όλοι µας ψάχνουµε στη ζωή µας. 

Το καλοκαίρι του 2017 ο Νεκτάριος δηµιούργησε ένα νέο χώρο, όπου οι άνθρωποι µαθαίνουν να σέβονται τη φύση και βρίσκουν την αρµονία µέσα από τα προϊόντα που η ΜΗΤΕΡΑ φύση απλόχερα προσφέρει. Αυτή είναι η ΦΑΡΜΑ.

Με το ελληνικό γράµµα Φ, -σύµβολο της “golden line” στον ελληνικό πολιτισµό, στο λογότυπο της ΦΑΡΜΑ, ο Νεκτάριος ίδρυσε το πρώτο εστιατόριο στην Ελλάδα «από τη φάρµα στο τραπέζι». Ένα εστιατόριο µέσα σε µια φάρµα όπου εποχιακά και καθηµερινά µενού δηµιουργούνται µε βάση τη διαθεσιµότητα των προϊόντων της ηµέρας, χωρίς καµία πίεση παραγωγής ή δηµιουργίας.

Δίπλα στη θάλασσα, στην πανέµορφη Μύκονο, ο σεφ Χάρης Κόσσυφας δηµιουργεί υπέροχα και θρεπτικά γεύµατα, χρησιµοποιώντας φρέσκες πρώτες ύλες. Ο Χάρης έχει δουλέψει δίπλα σε κορυφαίους σεφ όπως ο Allen Ducasse και σε εστιατόρια όπως το φηµισµένο Amass στην Κοπεγχάγη .

Η οικογένεια της ΦΑΡΜΑ ανοίγει τις πόρτες και την κουζίνα της, καλωσορίζοντας τον Francesco Missoni στις 11 Ιουλίου από τις 13:00 έως τις 23:30.

 

Οικοδέσποινα της βραδιάς: Χριστίνα Νικολοπούλου.

 

Για κρατήσεις:

τηλ.: 0030 2289072361 / e-mail: info@bohongroup.com & kahuna@farmamykonos.com

www.farmamykonos.com

Βρείτε το Missoni Family Cookbook στο INSTAGRAM: @fmaccapani

INSTAGRAM: @farma_mykonos  / FACEBOOK: @farmamykonos

 

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS