Υλικά
6 άτομα
600 γρ. ανθότυρο ή ανάλατη μυζήθρα
150 γρ. μέλι
3 αυγά
1 κ.σ. κορν φλάουρ
1/2 κ.γ. αλάτι
βανίλια ή ξύσμα λεμονιού για άρωμα
Προαιρετικά: κανέλα τριμμένη και μέλι για το σερβίρισμα
Εκτέλεση (40 λεπτά°
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC
- Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά μας
- Και ανακατεύουμε καλά με σύρμα ή πηρούνι μέχρι να ενωθούν
- Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι 20 εκατοστών
- Αδειάζουμε το μίγμα μας και ψήνουμε στο φούρνο για 40 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια
- Σερβίρουμε προαιρετικά με λίγο μέλι και κανέλα τριμμένη, ζεστή ή σε θερμοκρασία δωματίου
Δείτε το αναλυτικό βίντεο της συνταγής:
Πηγή: cookpad.com και Ivy Liacopoulou