«Εύκολο, ήπιο μαγείρεμα: χάρη στη λειτουργία χύτρας ταχύτητας με τεχνολογία ατμοπίεσης και ισχυρή τεχνολογία επαγωγής για γρήγορη θέρμανση» διαβάζω στα χαρακτηριστικά της. Μια ανυπομονησία και μια χαρά με κυριεύει. Δε βλέπω την ώρα να καταπιαστώ με την προετοιμασία του επόμενου βραδινού γεύματος για δύο. Ποιος εγώ; Και να μου έλεγαν ότι θα χαιρόμουν με μια τέτοια συνθήκη ούτε που θα το πίστευα.

Με το Bosch Autocook Pro όμως η διαδικασία του μαγειρέματος απλουστεύεται μέσα από τρία βασικά βήματα: Βήμα 1ο: Επιλέγω ένα από τα βασικά προγράμματα. Βήμα 2ο: Επιλέγω το χρόνο μαγειρέματος (σύντομος, μεσαίος, πολύς). Βήμα 3ο: Επιβεβαιώνω απλώς το πρόγραμμα και είμαι έτοιμη. Τόσο εγώ όσο και η σούπερ χύτρα μου.

Πρόσφατα έμαθα για το μαγείρεμα σε κενό αέρος, το περίφημο sous vide και ενθουσιάστηκα. Το Bosch Autocook Pro μπορεί να το κάνει κι αυτό. Μαζί με άλλα 50 προεπιλεγμένα προγράμματα. Μπορώ, επίσης, να αποθηκεύσω τις δικές μου συνταγές. Η να κατεβάσω την εφαρμογή AutoCook Pro και να βρω καινούργιες συνταγές. Η τέλεια κατανομή της θερμότητας και οι ακριβείς ρυθμίσεις της θερμοκρασίας εγγυώνται πεντανόστιμα αποτελέσματα

Το καταπληκτικό είναι ότι ενώ ο χρόνος μαγειρέματος μειώνεται κατά 60%, το φαγητό διατηρεί τις βιταμίνες και τα μεταλλικά του στοιχεία αναλλοίωτα.

Και φτάσαμε στο σημαντικότατο ερώτημα: πως θα καθαρίσω αυτό το μεγάλο ανοξείδωτο μπολ των 5 λίτρων; Η απάντηση είναι η εξής: Το μπολ όπως και τα υπόλοιπα αξεσουάρ μπαίνουν στο πλυντήριο πιάτων.

Τελικά το Bosch Autocook Pro είναι μια συσκευή που κάνει τα πάντα μόνη της.

 

TAGS