Συνεργάστηκε με τον Καταλανό εφευρέτη της μοριακής γαστρονομίας Ferran Adrià. Υπέγραψε μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις σε εστιατόρια της Ισπανίας. Δημιούργησε την τάση να επισκέπτεσαι ένα εστιατόριο για τον σεφ και μόνο. Ο Δημήτρης Κατριβέσης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Με διαπιστεύσεις που θα ζήλευαν πολύ, μετά από μια άκρως επιτυχημένη πορεία ως σεφ, επιλέγει να βάλει την υπογραφή του και ως ιδιοκτήτης. Το La pantera negra στην Πλάκα είναι το νέο του απόκτημα και έγινε γνωστό σε χρόνο ρεκόρ από τους γευσιγνώστες. Η χάρη και οι γεύσεις του Μαύρου Πάνθηρα έχουν γίνει γνωστές σε όλη την Αθήνα. Τόσο τα εκπληκτικά περουβιανά πιάτα δια χειρός Κατριβέση, όσο και ο εντυπωσιακός χώρος με την ανοιχτή κουζίνα, αποτελούν πόλο γαστριμαργικής έλξης.

La pantera negra στην Πλάκα
La pantera negra στην Πλάκα
La pantera negra στην Πλάκα

Γιατί όμως η περουβιανή κουζίνα τον έχει συνεπάρει (όπως και εμάς)  τόσο πολύ; Εκεί, το φαγητό, η παρασκευή και η απόλαυσή του, έχουν αποκτήσει πολιτικές διαστάσεις και τόσο εκρηκτική δύναμη, που αλλάζει το μέλλον χιλιάδων νέων. Χάρη σε μια ομάδα εμπνευσμένων και ταλαντούχων ανθρώπων, το Περού έχει αναπτύξει σήμερα έναν τεράστιο μηχανισμό που δημιουργεί εξαιρετικούς παραγωγούς, σεφ, επιχειρηματίες και εστιατόρια. Πάνω από 80.000 νέοι έχουν επιλέξει να μελετήσουν τη γαστρονομία.

La pantera negra στην Πλάκα
La pantera negra στην Πλάκα

Το La pantera negra ζωντάνεψε την οδό Καλογριώνη λίγο πριν την Αρχαία Αγορά. Ο πολύχρωμος, έθνικ και μοντέρνος χώρος με urban διάθεση και βιομηχανικά στοιχεία είναι ό,τι πρέπει για να αφεθείτε και να απολαύσετε gourmet προτάσεις και fusion κουζίνα.

La pantera negra στην Πλάκα

Στο La Pantera Negra θα δοκιμάσετε ceviches, tiraditos, leche de pantera (γάλα πάνθηρα), περουβιανά macerados και chilcanos, κοκτέιλ με piscos και πολλές ακόμα μοναδικές σπεσιαλιτέ που θα σας σερβίρουν οι ίδιοι κουζίνα από την ανοιχτή κουζίνα του εστιατορίου. Το νέο γαστρονομικό trend της πόλης, ανακαλύπτοντας την περουβιανή γαστρονομία στην καρδιά της Αθήνας.

La pantera negra στην Πλάκα

Γιατί να πας την Κυριακή στο La pantera negra;

Από αυτή την Κυριακή 30/10 και κάθε Κυριακή (13:00-18:00) ο σεφ και ιδιοκτήτης επιβάλλει το Sunday Roast Latino. Γευστικές εκρήξεις με ψητά κρέατα μαριναρισμένα σε ajis δίπλα σε σαλάτες, πουρέ περουβιανής πατάτας και περουβιανές σάλτσες, καθώς και τα γνωστά anticuchos. Οι Κυριακές αποκτούν λατινική καρδιά στο La Pantera Negra.

La pantera negra στην Πλάκα
La pantera negra στην Πλάκα

 La pantera negra

TAGS