Τρέφει μια υπερβολική αγάπη στο κρασί, το ουίσκι και το ρούμι. Της αρέσει όμως και το καλό φαγητό. Είναι μια βασίλισσα που δεν αρέσκεται να κυκλοφορεί σε κοσμικές γειτονίες (για αυτό και έχει επιλέξει για έδρα της τον Βοτανικό) αλλά ούτε να φοράει στέμματα και εντυπωσιακά φορέματα. Με λίγα λόγια είναι μια «ιδιαίτερη» αλλά και πολύ μα πολύ συμπαθητική βασίλισσα.

Είναι μια βασίλισσα που δεν αρέσκεται να κυκλοφορεί σε κοσμικές γειτονίες (για αυτό και έχει επιλέξει για έδρα της τον Βοτανικό)

Μέσα σε αυτή της την ιδιαιτερότητα, φέτος αποφάσισε να ξεκαλοκαιριάσει εντελώς διαφορετικά. Αφήνει στην άκρη τις λίστες με τα κρασιά και τα premium ποτά, βγάζει ξανά τραπεζάκια στον φαρδύ πεζοδρόμιο της Ιεράς Οδού και το ρίχνει στο street food και τα κοκτέιλ. Την λίστα των ποτών έχει αναλάβει ο Περικλής Λιατόπουλος της ομάδας Barphilosophy ενώ στην κουζίνα θα συναντήσουμε τον Σπύρο Κόντο.

Αφήνει στην άκρη τις λίστες με τα κρασιά και τα premium ποτά, βγάζει ξανά τραπεζάκια στον φαρδύ πεζοδρόμιο της Ιεράς Οδού και το ρίχνει στο street food και τα κοκτέιλ.

Ανάμεσα στις προτάσεις του θα συναντήσουμε διαφορετικών ειδών σουβλάκια, που θα παίζουν από την κλασική τους εκδοχή μέχρι πιο ασυνήθιστα (με χοιρινό, μοσχάρι, κοτόπουλο, τόνο, λαχανικά, διάφορες μαρινάδες και σάλτσες) αλλά και fish & chips ή γαρίδα σε πικάντικη τεμπούρα. Και όλα αυτά θα συνδυάζονται με καλοκαιρινές μουσικές από γνωστούς παραγωγούς που θα εναλλάσσονται στην κονσόλα. Τι λέτε, θα κάνουμε παρέα αυτό το καλοκαίρι στην βασίλισσα;

Θα σε κάνω βασίλισσα: Βέροιας 13 & Ιερά Οδός 64, Βοτανικός, τηλ. 2103459299/ 6980486175

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS