Δεν είναι λίγες οι φορές που τα Σαββατοκύριακα, αν και έχεις περισσότερο χρόνο, δεν έχεις την παραμικρή διάθεση να μαγειρέψεις. 

Σε αυτές τις περιστάσεις είναι σίγουρα θετικό να έχεις στη φαρέτρα σου μερικά κρυμμένα, πεντανόστιμα όπλα που μπορείς να τα ανασύρεις ενά πάσα στιγμή από το τετράδιο με τις συνταγές σου στο πιάτο σου.

Ανάμεσα σε αυτά και ένα πολύ εύκολο, ζουμερό φαγητό που ετοιμάζεται σε ένα μισάωρο και θα κρατήσει χαρούμενη και χορτάτη ολόκληρη την οικογένεια. 

Ευκαιρί να δοκιμάσεις κι εσύ, γρήγορα και ζουμερό ογκρατέν με σπανάκι και τυριά, φτιαγμένο με κυβάκια από ψωμί του τοστ.

Yλικά:

1 κιλό σπανάκι

1 λίτρο γάλα

500 γρ. φέτα τριμμένη

100 γρ. τριμμένο κεφαλοτύρι

4 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι

100 γρ. βούτυρο

100 γρ. αλεύρι για κάθε χρήση

10 φέτες ψωμί κομμένο σε μικρούς κύβους

4 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό

ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

 

 

Διαβάστε την εκτέλεση στο tastyguide.gr

TAGS