Οι τάσεις στον κόσμο της γεύσης -υπό κανονικές συνθήκες- αλλάζουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες, με ολοένα και περισσότερα trends να εμφανίζονται. Ένα από τα πιο δημοφιλή των τελευταίων ετών είναι ο συνδυασμός cocktails με γκουρμέ πιάτα ή πιο comfort αλλά εξίσου ενδιαφέρουσες γευστικές προτάσεις.

Ασφαλώς, αυτό δεν περιορίζεται αυστηρά στον κόσμο των μπαρ ή των εστιατορίων. Μπορείς πολύ απλά να κάνεις κάτι αντίστοιχο και στο σπίτι σου, με το αποτέλεσμα να περιλαμβάνεις ιδιαίτερα επιτυχημένους συνδυασμούς. Αρκεί να έχεις κατά νου κάποια βασικά πράγματα.

Τα σνακ

Δεν χρειάζεται να ψάξεις για συστατικά στα πιο εξειδικευμένα deli - μία επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ αρκεί για να βρεις όλα εκείνα τα υλικά που θα σε βοηθήσουν. Για να μην «χαθείς» ωστόσο, σκέψου τις βασικές κατηγορίες συνοδευτικών για οποιοδήποτε ποτό: κρέας/ψάρι, φρούτα/λαχανικά, τυριά, ψωμί/τοστ και dips. Η πραγματική πρόκληση είναι να βρεις την ιδανική διαφοροποίηση και τους τέλειους συνδυασμούς όλων αυτών, σε σχέση με τα ποτά ή τα cocktails που θα σερβίρεις.

Διαβάστε περισσότερα στο www.tasty-guide.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS